نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: مهم است که یک وزیر به مسائل تخصصی حوزه مدیریتی خود، اشراف داشته باشد ولی باید انسانی پیگیر، همراه با رئیس جمهور و به عنوان یک عضو کابینه در اداره کلی کشور تأثیرگذار باشد و نمی تواند خودش را از حوادث، وقایع و اتفاقات جدا بداند.
محمدرضا تابش در گفت و گو با خبرنگار جماران در مورد اولویت های دولت دوازدهم اظهار داشت: هیأت دولت باید جوان تر و با انگیزه تر شود و سهم زنان و جوانان هم در کابینه بیشتر از قبل شود. ضمن عضو کابینه باید در راستای اهداف و مواردی باشد که آقای رئیس جمهور در سخنرانی های خود آنها را به عنوان اهداف و برنامه های خود اعلام کردند و پیامد اعلام ایشان رأی گسترده مردم به رئیس جمهور بوده است.
نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی افزود: در عرصه اقتصادی تأمین معیشت و رفاه مردم، در سیاست داخلی امنیت داخلی و اینکه همه گروه ها، اصناف و اقشار بتوانند در یک محیط امن فعالیت داشته باشند و در عرصه سیاست خارجی تنش زدایی و تعامل مثبت با کشورهای منطقه و سایر کشورها باید مورد اهتمام جدی دولت قرار بگیرد. اینها مجموعه مواردی است که آقای روحانی در شعارهایش مطرح کرده و مردم هم به این شعارها رأی دادند.
وی گفت: الآن باید چارچوب کار را درست کنند که مبتنی بر قانون برنامه، سند چشم انداز و سیاست های کلی و کلان کشور باشد و در کابینه از افرادی استفاده کنند که کاردان، پاکدست و انقلابی باشند، مدیریت جهادی داشته باشند و در تعامل مثبت با مردم بتوانند خواسته های آنها را برآورده کنند.