"باید بین تفکری که که در چارچوب تحریم و جهان گریزی به دنبال فرصت­های حزبی و جناحی می­گردد و تفکری که از راه مذاکره سعی در تنش زدایی و باز کردن فضا برای توسعه و اقتدار ملی است، انتخاب کنیم."

به گزارش جماران، در این بیانیه آمده است: ایرانی­هایِ عزیز، هموطنانِ پیشانی بلند، «آینده» همه­ دارایی ماست. همه اتفاق­های خوبی که می­خواهیم بیافتند، آرزوهایی که امیدوارانه پیگیر آنها هستیم، همه­ هدف­هایی که شبانه روز برای رسیدن به آن­ها رویابافی می­کنیم، بهروزیِ فرزندانمان و نیک­بختی مان، همه این­ها جایی در آینده رخ خواهند داد. پس برای همه ما، آینده بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه است. اما باید بدانیم که آینده ساخته نمی­شود، مگر به سبب تصمیم­ ها و انتخاب­های امروزمان. هر تصمیمی که می­گیریم، اثری بر آینده خواهد داشت و امروز باید دست به انتخابی بزرگ بزنیم.

"باید بین تفکری که که در چارچوب تحریم و جهان گریزی به دنبال فرصت­های حزبی و جناحی می­گردد و تفکری که از راه مذاکره سعی در تنش زدایی و باز کردن فضا برای توسعه و اقتدار ملی است، انتخاب کنیم."

باید بین کسانی که با راهکارهای ناکارآمد و با سطحی­ ترین طرح­هایی که کرامت انسانی را نادیده می­گیرند، به دنبال به دست آوردن قدرت هستند و کسانی که قدرت را برای ساختن آینده ایران می­خواهند، انتخاب کنیم.

رأی به عَوام­فریبانی که نامهربانانه چشم بروی تمام دستآوردهای دولت یازدهم می­بندند و از هر قِسم بی اخلاقی برای سوار شدن بر تُوسن قُدرت بهره می­جویند و یا رأی به عُقلایی که مُعترفِ کاستی­ها و کمبودهایند و بدنبال بهبود شرایط با تجهیز تمام ظرفیت­هایِ ممکن هستند. گُفتمان مُذاکره و تعامل در برابر تهدید و تخاصُم، خردورزی و اعتدال در برابر تُندخویی و تُندروی، اسلامِ عسل فروشان در برابر اسلامِ سرکه فروشان، گُفتمانِ نشاط و شادابی در برابر عَصَبیت و تُندمزاجی. انتخاب با ماست.

شنبه، روز سی­ ام اردیبشهت ماه، اسمی که به عنوانِ پیروز انتخابات ریاست جمهوری اعلام می­شود، تنها یک نام نیست، بلکه یک جریانِ فکری است که تمامیِ ابعاد آینده­یِ ما، فرزندان ما و تمامی متولدینِ سال­هایِ دور را تحت تاثیر قرار خواهد داد. مردم معمارِ اصلیِ آینده­ این کشور هستند. طنینِ شعارهایِ پدران و مادرانِ ما در «میدانِ ژاله» هنوز هم به گوش می­رسد. انتخاب آن­ها از 1357 هنوز هم با ماست. ما آینده پژوهیم، جغرافیدانانی که پستی و بلندی­های زمان را کاوش می­کنند. ما آمده­ ایم تا بنابر وظیفه علمی، وجدان اخلاقی و مسئولیتی که در قبال نسل­های آینده کشورمان داریم، از شما دعوت کنیم تا روز بیست و نهم اردیبهشت ماه به پای صندوق­ های رای بیاید تا یک «آریِ بلند» به عقلانیت و اعتدال و یک «نه­یِ محکم» به تُندروی و عَوامفریبی بگوییم.

قرارِ ما، روز جمعه، پای صندوق­هایِ رأی.

محسن طاهری دمنه؛ استاد دانشگاه و پژوهشگر آینده پژوهی / مهدی مطهرنیا؛ استاد دانشگاه و پژوهشگر آینده پژوهی اجتماعی و ارتباطات سیاسی / سید کامران باقری؛ استاد دانشگاه و مشاور مدیریت نوآوری / علی زارع میرک آباد؛ مدرس دانشگاه و پژوهشگر آینده پژوهی / وحید وحیدی مطلق؛ مدرس بین المللی و پژوهشگر آینده پژوهی / مشکات اسدی؛ مدرس و پژوهشگر آینده پژوهی / سعید قاسمی­ زاده؛ دانشجوی دکتری و پژوهشگر آینده پژوهی / احد رضاییان قیه باشی؛ دانشجوی دکتری و پژوهشگر آینده پژوهی / شهره ناصری؛ دانشجوی دکتری و پژوهشگر آینده پژوهی / محمدموسی زاده موسوی؛ دانشجوی دکتری مدیریت فناوری و پژوهشگر آینده پژوهی/ نیما شیوندی؛ دانشجوی دکتری و پژوهشگر آینده پژوهی / امیر قدیری؛ پژوهشگر آینده پژوهی / بهراد بهاری؛ پژوهشگر آینده پژوهی / فرنوش قهرمان؛ پژوهشگر آینده پژوهی بانکی / طاها ربانی؛ پژوهشگر آینده نگاری شهری و منطقه­ای / هدایت امیری؛ پژوهشگر آینده پژوهی انرژی / مریم یوسفیان؛ پژوهشگر آینده زنان / سید سعید موسوی مدنی؛ پژوهشگر آینده نگاری راهبردی / محمد متقی؛ پژوهشگر آینده پژوهی انرژی / میلاد حمیدی؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / حمید محمدی؛ پژوهشگر آینده­نگاری شهری و منطقه­ای / مژده هنرور؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / افشین عزیزان؛ پژوهشگر آینده پژوهی / بابک رحیمی؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / هادی کردسالار؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / نیلوفر امینی؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / افشین جعفری؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / شادی ضیغمی؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / نهال قاسمی؛ کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / مهری چگینی، کارشناسی ارشد و پژوهشگر آینده پژوهی / امید هاشمی؛ پژوهشگر آینده پژوهی انرژی / امیرحسین عصارزاده؛ پژوهشگر آینده­نگاری شهری و منطقه­ ای.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.