هادی خانیکی رئیس سنی دهمین کنگره حزب اتحاد ملت تصریح کرد: در شرایطی که هر جامعهای دستخوش تغییر میشود، جامعه ما نیز به صورت فراینده به سمت تغییر و تکثر رفته و این احزاب هستند که میتوانند حلقههای وصل این جامعه باشند. احزاب قوی نهتنها جامعه را قوی میکنند، بلکه باعث تقویت نظام حکمرانی نیز میشوند، زیرا در جامعه در حال تغییر، هر چه قدر نظام سیاسی بتواند روزنههایی را بگشاید و به سمت مشارکت بیشتر برود و سازوکارهای حل اختلاف را انتخاب کند، هم خود و هم جامعه سود میبرند.
به گزارش خبرنگار جماران؛ هادی خانیکی صبح امروز ششم دیماه در دهمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: از همراهیهای دولت پزشکیان در برگزاری این کنگره تشکر میکنم. در شرایط پیچیده امروز کشور اگرچه تهدیدات مختلف وجود دارد، اما در درون همین تهدیدات، فرصتهایی نیز هست و با رشد و تقویت نهادهای مدنی میتوان افقهای روشنتری را در پیش روی کشور گشود.
وی افزود: این نشست را به فال نیک میگیرم و امیدوارم همچنان که نهادهای مدنی و احزاب حرکت مثبتی را در جهت کمک به دولت و نظام آغاز کردهاند، دولت و نظام هم از قدرت نهادهای مدنی و احزاب استقبال کنند و بدانند که تقویت و توانمندسازی احزاب یعنی تقویت و اصلاح نظام حکمرانی.
رئیس سنی دهمین کنگره حزب اتحاد ملت ادامه داد: در شرایطی که هر جامعهای دستخوش تغییر میشود، جامعه ما نیز به صورت فراینده به سمت تغییر و تکثر رفته و این احزاب هستند که میتوانند حلقههای وصل این جامعه باشند. احزاب قوی نهتنها جامعه را قوی میکنند، بلکه باعث تقویت نظام حکمرانی نیز میشوند، زیرا در جامعه در حال تغییر، هر چه قدر نظام سیاسی بتواند روزنههایی را بگشاید و به سمت مشارکت بیشتر برود و سازوکارهای حل اختلاف را انتخاب کند، هم خود و هم جامعه سود میبرند. امیدواریم همین حرکتهای نمادین و کوچک زمینهای برای اقدامات بزرگتر و موثرتر شود.