خانم «شینا انصاری» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با صدور پیامی ضمن قدردانی از تمام اقشار مختلف مردم درخواست کرد که ارسال تاج گل خودداری شود.

به گزارش جماران از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری در پیامی که روز جمعه منتشر شد، گفت: از همه همکاران عزیزم در سازمان حفاظت محیط زیست، محیط‌بانان شریف، کارشناسان خدوم، استادان دانشگاه، فعالان سازمان‌های مردم‌نهاد و خبرنگاران پرتلاش حوزه محیط زیست و تمام اقشار مختلف مردم که انتصاب اینجانب را تبریک گفته‌اند، سپاسگزارم.

وی اظهارداشت: از همه بزرگواران انتظار می‌رود به منظور مدیریت سبز در کاهش پسماند و پرهیز از هزینه‌های غیرضروری از ارسال هرگونه تاج گل، نصب بنر و پارچه نوشت و سایر اقدامات مشابه اجتناب کنند.امید است با همت همه شما بتوانیم برای بهبود وضعیت محیط زیست کشور و اعتلای سازمان حفاظت محیط زیست بکوشیم.

 

نگاهی به سوابق شینا انصاری

 

شینا انصاری که با حکم مسعود پزشکیان به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در دولت چهاردهم منصوب شد، از مدیران این حوزه به شمار می رود که برخی از دوره های تخصصی محیط زیست را در کشورهایی چون ژاپن، اتریش و امارات گذرانده است. انصاری متولد ۱۳۵۲ و دارای دکتری رشته مدیریت محیط زیست است.

انصاری از جمله مدیران حوزه محیط زیست است که در زمینه تحصیلات دانشگاهی، از حوزه کشاورزی وارد محیط زیست شده است، وی مقطع کارشناسی را در رشته مهندسی کشاورزی گیاه‌پزشکی در سال ۱۳۷۵ در دانشگاه بوعلی سینا همدان به پایان رسانده و در سال ۱۳۷۸ مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی کشاورزی گرایش بیماری‌شناسی گیاهی از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد، وی در رشته مدیریت محیط زیست موفق به اخذ مدرک دکتری از واحد علوم و تحقیقات تهران شده است.

رساله دکترای وی با عنوان تدوین راهبردهای زیست محیطی مدیریت سموم ارگانوفسفره روی برنج در استان مازندران انجام شده است، انصاری در آزمون استخدامی سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۱۳۷۹ پذیرفته شد و به عنوان کارشناس محیط زیست به استخدام این سازمان درآمد، در اسفند ماه سال ۱۳۸۱ به عنوان سرپرست اداره تازه تاسیس محیط زیست شهرستان ری منصوب شد و در سال ۱۳۸۴ در مسئولیت سرپرست اداره محیط زیست تهران و سپس معاون اداره کل محیط زیست استان تهران قرار گرفت. وی در سال ۱۳۸۹ به سمت معاونت فنی اداره کل محیط زیست استان البرز و در سال ۱۳۹۲ به عنوان مدیرکل دفتر پایش فراگیر آلودگی سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد.

ایجاد سامانه پایش کیفی هوای کشور، بسط و گسترش پایش آلاینده‌های محیط زیست، ارتقای وضعیت آزمایشگاه‌های معتمد محیط زیست، بهبود عملکرد خوداظهاری صنایع و تدوین چندین استاندارد شاخص محیط زیست و مشارکت در تهیه قانون هوای پاک و آیین‌نامه‌های اجرایی آن، قانون حفاظت از خاک و ... از اهم فعالیت‌های انصاری در طول دوره ۶ ساله مسئولیت مدیرکلی دفتر پایش فراگیر بوده است.

انصاری دو دوره تخصصی آلودگی هوا و پایش گازهای گلخانه‌ای را در کشور ژاپن در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۱۶ گذارنده است. دوره‌های تغییر اقلیم و ساختمان‌های سبز (سنگاپور)، محیط زیست دریایی منطقه راپمی (امارات)، حفاظت از لایه ازن (ژاپن) و همچنین فناوری‌های سبز (اتریش) از جمله دوره‌های آموزشی ضمن خدمت وی است.

وی چندین کتاب در زمینه محیط زیست به رشته تحریر درآورده است و همچنین مقالات تخصصی در مجلات علمی و یادداشت‌های متعددی درباره مسائل و معضلات محیط زیستی کشور در روزنامه‌ها از وی منتشر شده است.

وی همچنین سال ۱۳۹۸ به عنوان مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران منصوب شده بود.

انصاری در روند انتخاب رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به برنامه های خود گفته بود: یکی از مهمترین مسائل ناترازی آب و انرژی است همچنین تامین پایدار سوخت پاک، اجرای کامل قانون هوای پاک و کنترل گرد و غبار از مهمترین مشکلات کنونی است.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی معتقد است که باید در سازمان حفاظت محیط زیست و دولت در راستای شفافیت، قانون محوری و پاسخگویی حرکت موثری داشته باشیم، همچنین موضوع دسترسی آزاد به اطلاعات از اهمیت بسزایی برخوردار است.

انصاری استفاده از تجارب دنیا در حوزه محیط زیست ، مدیریت پسماند، فاضلاب، تقویت جایگاه صندوق ملی محیط زیست و افزایش سرمایه گذاری در کسب و کارهای سبز را مهمترین موضوعات مورد توجه خود اعلام کرد.

با این انتصاب، انصاری هفتمین رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور پس از ارتقای جایگاه اداری آن در سطح معاون رئیس جمهور به شمار می رود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.