پنجشنبه 21 تیرماه 1403، گردهمایی اعضای کمیته های سلامت استانهای ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جماران؛ دکتر محمدرضا ظفرقندی، رییس سابق سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه فعالان ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان و مردم ایران، کار بزرگ و دور از انتظاری را رقم زدند، گفت: اگر یکماه پیش از جمعیت حاضر در این مراسم سوال می شد، کمتر کسی فکر می کرد که این اتفاق رخ دهد. حضور مردم و انتخاب اصلح در انتخابات ریاست جمهوری هم اتفاق بسیار مبارکی بود و هم از یک اتفاق بسیار بد، جلوگیری شد.

 

وی تاکید کرد: کار ما تمام نشده بلکه تازه کار ما برای مطالبه گری از رییس جمهور و وزارت بهداشت شروع شده اما متاسفانه از روزهای گذشته، شاهد برخی کارشکنی ها هستیم. دکتر پزشکیان چندین بار تاکید کرده که محال است بدون حمایت بدنه مردمی و جامعه پزشکی بتوان در قبال کارشکنی ها، به موفقیت رسید.

 

رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد تغییر را مهمترین مطالبه جامعه پزشکی در حوزه سلامت دانست و گفت: تغییر فقط محدود به تعویض افراد نیست بلکه باید نگرش ها تغییر کند و اینکه جان یک انسان، از بسیاری از مسائل سیاسی و جناحی مهمتر است و به سمتی برویم که دستیاران و جوانان جامعه پزشکی مجبور به مهاجرت نشوند و خودکشی نکنند.

 

دکتر ظفرقندی تاکید کرد: در دوره ای ما صراحتا می گفتیم که اگر واکسن کرونا حتی یک روز هم زودتر وارد و تامین شود، هیچ منع سیاسی، اخلاقی و شرعی ندارد چون مساله، جان انسان است اما نگرشی است که به نجات جان انسانها و تامین سلامت آنها، باور ندارد. همه شاهد بوده اند که در این مدت چه تعداد دانشجو و استاد تمام دانشگاه به دلیل نگرش نادرست، اخراج، تهدید و تعلیق شده اند. آیا این احترام به شان و جایگاه جامعه پزشکی است؟

 

وی ادامه داد: در دو سه سال گذشته، حسرت ارتباطات علمی که 20 سال پیش داشتیم را می خوریم. امکان سفرهای علمی و روابط علمی برای دانشمندان کشورمان از بین رفته که باید این رویه در جهت ارتقای علمی کشورمان اصلاح و بهبود نسبی در شرایط کلی کشور باشیم. اگر FATF حل نشود در حوزه سلامت هم نمی توانیم پیشرفت های چشمگیری داشته باشیم.

 

در گردهمایی اعضای کمیته‌های سلامت استان‌های ستاد پزشکیان چه گذشت (4)

 

دکتر پزشکیان وعده ای جز عدالت و انصاف نداد

 

دکتر محمد جعفر قائم پناه، نماینده رییس جمهور منتخب در این مراسم با بیان اینکه دکتر پزشکیان، وعده ای جز عدالت و انصاف نداد، افزود: مسلما دکتر پزشکیان از تمام مردم ایران بدون در نظر گرفتن قومیت، جنسیت و مذهب دفاع می کند تا حقوق آحاد جامعه، تامین شود.

 

وی افزود: دکتر پزشکیان عمر خود را در مسیر سلامت مردم ایران گذاشته است. اعتقاد داریم همانگونه که در برنامه های توسعه پنج ساله هم تاکید شده باید پزشکی خانواده و نظام ارجاع استقرار یابد و خرید راهبردی خدمات انجام شود.

 

قائم پناه در مورد انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم گفت: دکتر پزشکیان تا کنون برای هیچ فردی حکم و ابلاغ صادر نکرده و هر چیزی که شنیده اید یا منتشر شده، گمانه زنی و نادرست است. هیچ فردی تا امروز وزیر، معاون اول و رییس دفتر رییس جمهور نشده است بلکه بر اساس روندی شفاف، شاخص هایی تعیین شده تا اعضای هیات دولت، تکراری نباشد و دولتی جوان، شایسته، کارآمد و متعهد بدور از باندبازی و سهم خواهی گروه های مختلف تشکیل شود.

 

وی ادامه داد: یکی از معیارهای اصلی کارگروه های تشکیل شده با حضور نخبگان، تشکل های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و نمایندگان اقوام ایرانی برای انتخاب وزرا و معاونان رییس جمهور این است که وزیری از دولت های گذشته انتخاب نشود بنابراین اظهارات برخی افراد مبنی بر اینکه دولت دکتر پزشکیان، دولت سوم روحانی است مطلقا صحیح نیست.

 

اعضای ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان از هر سو تخت فشار بودند

 

دکتر سیدرضا رییس کرمی، رییس کمیته سلامت ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان نیز با تقدیر از اعضای این کمیته ها، گفت: از شما عزیزان که در شرایطی بسیار سخت در زمانی بسیار کوتاه، ساماندهی و برنامه ریزی لازم را با فعالیت های خوب استانها انجام دادید، تشکر می کنم.

 

وی با بیان اینکه با اکثر اعضای کمیته های سلامت استانها در انتخابات سال 96 نیز سابقه همکاری داشتیم، گفت: خوشبختانه اعضای ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان به دلیل اینتکه منافع ملی و مردم برای آنها در اولویت است، با تمام توان فعالیت کردند که متاسفانه از هر سو تحت فشار بودند؛ هم از سوی طرفداران رقیب انتخاباتی و هم از سوی مخالفان مشارکت در انتخابات.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش مشارکت مردم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، گفت: امیدواریم نتیجه این انتخاب اصلح از سوی مردم، خیر و بهبودی وضعیت کشور باشد.

 

انتخاب دکتر پزشکیان؛ آخرین فرصت برای مردم سالاری دینی در کشور

 

دکتر شاهین آخوندزاده، از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و از پژوهشگران برجسته کشورمان نیز در این مراسم با بیان اینکه انتخاب دکتر پزشکیان، آخرین فرصت برای مردم سالاری دینی در کشور است، افزود: این فرصت بسیار شکننده است و می توانیم از این فرصت به بهترین نحو استفاده کنیم.

 

وی تصریح کرد: آمارها و ارقامی که در برخی رسانه ها از کاهش تورم، مناسب بودن قیمت ارز و مواد غذایی و همچنین شاخص های علمی و سلامت ارائه می شود باید مورد دقت قرار گیرد و در شروع دولت فراگیر و توانمند دولت پزشکیان باید آمارها و شاخص های واقعی نه آنچیزی که برخی رسانه ها عنوان کرده اند، به صورت مدون و منسجم به اطلاع مردم رسانده و ثبت شود چراکه ما حافظه کوتاه مدتی داریم و چندماه دیگر، ممکن است این واقعیت ها فراموش شود.

 

در گردهمایی اعضای کمیته‌های سلامت استان‌های ستاد پزشکیان چه گذشت (5)

 

مردم به صداقت، علم و شفافیت ایمان و اعتقاد دارند

 

دکتر محمد علی محسنی بندپی، نماینده و عضو سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز گفت: انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رییس جمهور دو پیام داشت؛ یکی اینکه مردم پاک فطرت و پاک سرشت ما همچنان به صداقت، پاکدستی، علم، شفافیت، درستی و عدم لغزش در عرصه های مختلف ایمان و اعتقاد دارند. دومین پیام انتخابات این بود که در هر برهه از تاریخ هر گاه مردم دست به دست همدیگر بدهند می توانند تغییر ایجاد کنند.

 

وی با اشاره به سابقه همکاری مشترک با دکتر پزشکیان در مجلس، خاطرنشان کرد: فراموش نمی کنم وقتی ایشان از حقوق زنان جامعه دفاع می کرد، مورد هجمه نمایندگان مجلس انقلابی قرار می گرفت و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، دکتر پزشکیان را احضار کرد و در جلسات متعددی، ایشان را مواخذه کرد اما روحیه عدالت خواهی آزادی طلبی دکتر پزشکیان باعث شد کالبد تنگ مجلس را خداوند برای ایشان بشکند و در عرصه گسترده تری به مردم خدمتگزاری کند.

 

در گردهمایی اعضای کمیته‌های سلامت استان‌های ستاد پزشکیان چه گذشت (6)

 

انتخاب دکتر پزشکیان بذر امیدی برای جامعه است

 

دکتر محمدجواد کبیر، رییس اسبق سازمان بیمه سلامت نیز در این مراسم از انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان بذری برای امید جامعه یاد کرد و گفت: انتخاب شایسته دکتر پزشکیان، نفس تازه ای در کالبد نظام جمهوری اسلامی ایران و نظام سلامت بوده است. در یکماه گذشته، سربازان گمنام نظام شبکه بهداشت و درمان از جمله بهورزان، مراقبان سلامت و کارشناسان بهداشتی، ماماها و همه نیروهای جامعه سلامت دست به دست دادند تا یک انتخاب اصلح داشته باشند و امروز قدرت نظام شبکه بهداشت و درمان برای موفقیت یک سرداری که از درون حوزه سلامت و منادی برنامه پزشکی خانواده در سال 1384 برخواسته، برای همگان روشن شد.

 

وی با اشاره به راه اندازی بیش از یک هزار خانه بهداشت  و 100 مرکز جامع سلامت در استان آذربایجان شرقی در دوران مسئولیت دکتر پزشکیان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، یادآور شد: شبکه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی، به عنوان شبکه ای کامل در کشور در دوره دکتر پزشکیان مطرح شد. امیدواریم که با حضور دکتر پزشکیان، بسیاری از وعده هایی که در اسناد بالادستی بر زمین مانده، محقق شود.

 

تشکیل کارگروه های مختلف در کمیته سلامت

 

دکتر حمید چوبینه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو کمیته سلامت ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان گفت: کمیته مرکزی سلامت به ریاست دکتر سیدکرمی راه اندازی شد و شامل چندین کارگروه بود البته کمیته های سلامت استانها نیز به خوبی تشکیل شد. اعضای کمیته های سلامت نقش بی بدیلی در افزایش مشارکت مردم و انتخاب شایسته دکتر پزشکیان، داشتند.

 

وی با اشاره به عدم حضور 60 درصد از مردم در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: ما هم از جنس مردم هستیم و دنبال قطب بندی و دسته بندی نیستیم. این 60 درصد، پیام های روشن و واضحی برای جامعه داشتند و بگونه ای عمل کردند که پیام شان را به مسئولان نظام و نامزدهای انتخابات رساندند. دکتر پزشکیان در فاصله مرحله اول و دوم انتخابات به درستی عنوان کرد که در صورت انتخاب، رییس جمهور همه مردم و پیگیر مطالبات 60 درصدی هستم که در مرحله اول، مشارکت نکردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.