پایگاه خبری جماران: نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری از اینکه کاندیداهای اصولگرای انتخابات رئیس جمهوری بتوانند به انسجام برسند، گفت: خود کاندیداها مطلع هستند و باید نشستهایی با هم داشته باشند و ان شاء الله کسی که بهترین و اصلحترین هست، در آن انسجام به نتیجه برسند و خودشان در اصل به مردم این مسأله را بازگو کنند و در نهایت این بشود که مردم بتوانند منسجمتر رأی بدهند.
مشروح گفتوگوی خبرنگار جماران با اسماعیل کوثری را در ادامه میخوانید:
فضای انتخابات رئیس جمهوری را چطور ارزیابی میکنید؟ با توجه به اینکه پنج کاندیدای اصولگرا برای رقابت در این انتخابات تأیید صلاحیت شدهاند، به نظر شما این انتخابات چند قطبی میشود؟
فضای انتخابات هر روز پرشورتر و پرنشاطتر میشود و مخصوصا با مباحثی که کاندیداها دارند و مناظرهای که در پیش هست، هر روز الحمدلله گستردهتر میشود. اما اینکه پنج نفر اصولگرا و یک نفر اصلاحطلب هستند، اینقدر که من در جریان هستم، شورای نگهبان به این مسأله نگاه نمیکنند که چه کسی از کجا هست و چه کسی از کجا نیست؛ بلکه بیشتر به پرونده اینها و جایگاه رجال سیاسی نگاه میکنند که آیا آن شایستگی و شاخصها را دارند یا ندارند.
لذا هر کسی تبلیغات خودش را میکند و طرفداران و عوامل آن کاندیدا هم دارند کارشان را پیش میبرند. در نهایت طبق روالهای گذشته، شاید به توافقاتی هم در جهت انسجام برسند و ان شاء الله کسی که اصلحتر هست، انتخاب شود.
مخصوصا با شهادت آیتالله رئیسی و تأکیدات مقام معظم رهبری در مورد بحث اخلاق و عدم تخریب همدیگر در صحنه انتخابات، ان شاء الله که تا آخر همه کاندیداها نسبت به همدیگر رعایت کنند.
به نظر شما شانس کدامیک از نامزدها برای پیروزی در انتخابات بیشتر است؟
این را مردم میدانند.
با توجه به فضایی که الآن برای انتخابات هست و حرفهایی که زده میشود، تحلیل شما چیست؟
باید تحمل کنیم تا اینکه این چند روز هم بگذرد و ان شاء الله آن موقع مشخص میشود.
شما در یک مصاحبه گفته بودید که «بزرگان جبهه انقلاب پیگیر اجماع نامزدها هستند».
بله
آیا این اجماع در چند روز آینده رخ میدهد؟
همیشه باید امیدوار باشیم و دنبال انتخاب بهترینها باشیم. یعنی انسجام باشد، با هم به یک نظر برسند و ان شاء الله مردم بتوانند بهتر تصمیم بگیرند و بهترین را انتخاب کنند.
به نظر شما کدامیک از کاندیداهای این انتخابات به نفع دیگران کنار میرود؟
بستگی به خودشان دارد. بستگی به این دارد که چطوری تشخیص بدهند و چطوری به نتیجه و تفاهم برسند. در این مباحث هم بالأخره ایثار و فداکاری و از خود گذشتگی بسیار میتواند اثرگذار باشد؛ ایثار و فداکاری فقط این نیست که بگوییم در صحنه جنگ و دفاع باشد، همه جا میتواند این گذشت و فداکاری باشد و در نهایت چیزی که مصلحت هست و چیزی که بهترین هست، بر اساس «فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ»، خود اینها هم مطلع هستند و باید نشستهایی با هم داشته باشند و ان شاء الله کسی که بهترین و اصلحترین هست، در آن انسجام به نتیجه برسند و خودشان در اصل به مردم این مسأله را بازگو کنند و در نهایت این بشود که مردم بتوانند منسجمتر رأی بدهند.