محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در خصوص میزان تحقق این برنامه نسبت به برنامههای پیشین به خبرنگار جماران گفت: برنامه هفتم توسعه دو بخش دارد؛ بخش اول اهداف کمی است که در حوزههای مختلف جداول متعددی از جمله در بخش، کشاورزی، صنعت، بودجه و بانک وجود دارد اکثر بخشها دارای جداول کمی است و میزان تحقق آن بستگی به خیلی از مسائل چون، تحقق و تامین بودجه و پیشبینی درآمدهای پنج ساله دارد و الزاماتی که به دولت در مشارکت بخش خصوصی و عمومی انجام دادیم.
وی افزود: بخشی دیگر احکام کیفی دارد؛ مثل تغییر و اصلاح رویکردها است من فکر میکنم در احکام کیفی با توجه به کار زیاد و در رفت و برگشتها که جلسات متعددی تشکیل شد بخش زیاد آن قابل تحقق است و میتواند به اصلاح رویکردها و در مسیرها کمک کند.
زنگنه در بخش نظارت مجلس گفت: ما برای اولین بار در ماده ۱۱۸ که ماده آخر بود عملا سازوکاری و کاری را برای نظارت مداوم و مستمر در برنامه آورده شده و به اصطلاح شورای راهبری و راهبردی در دولت تدارک دیده شد که آن شورا باید در این راستا مرتب گزارش دهد و در آن شورا نیز از نمایندگان مجلس حضور دارند. از روز اول ۱۴۰۳ این شورای راهبری با ریاست معاون اول ریاست جمهوری تشکیل میشود و بر اساس مصوبهای که داشتیم در بازه چند ماهه مرتب گزارش دهند.
این نماینده مجلس گفت: حکمی در برنامه آورده شده است که هر قانونی در بودجه میآید عملا باید در راستای برنامه هفتم باشد و امیدواریم از برنامههای قبلی درس گرفته شود و این برنامه بیشتر محقق شود.
زنگنه در پایان به جماران گفت: در مجموع همکاری دولت و مجلس در برنامه هفتم خوب بود.