آیت الله محمد حسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج حوزه علمیه گفت: امام ما عاقل بود و خوب خود را شناخت و درک کرد و معرفتی نسبت به نفس خود داشت و آن شجاعت خود را میدانست و مردم نیز به خوبی عمل کردند و جواب امام را در قبل انقلاب و ۸ سال جنگ تحمیلی را دادند.
مراسم سی و چهارمین بزرگداشت امام خمینی(س) در بیت تاریخی امام در قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار جماران، در این مراسم آیت الله محمد حسین احمدی فقیه یزدی در سخنانی به موضوع کرامت انسان پرداخت و گفت: امام با زبان عرفان و فقه با مردم حرف می زد و این زبان، زبان حیات طیبه بود. آرزوی امام آن بود که آنچه امیرالمومنین(ع) در حکومت خود میخواست پیاده کند را به عنوان حیات طیبه بیان کند.
وی دربارهی خصوصیات امام گفت: در هر حالتی تا لحظه آخر هر چه از ایشان پرسیده و تصویربرداری شد همان ذکر و نظر الهی بود.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم گفت: امام با زبان عرفان با اطرافیان و شاگردان خود و با مردم صحبت می کردند. آیت الله فیض گفته بودند وقتی ساواکیها آمده بودند تا ایشان را دستگیر کنند، امام خودشان آمدند و گفتند اگر با من کار دارید چرا مزاحمت برای دیگران ایجاد میکنید؟
وی در خصوص تاثیرات انقلاب، افزود: امام همه دنیا را متحول کرد. ما کی میتوانستیم دو حرف حساب از قرآن و اسلام را به درستی به مردم دنیا برسانیم؟! امروز قم برای دنیا پایگاه علم است حرکتی که در عراق صورت گرفت به برکت انقلاب ایران بود؛ در غیر این صورت اینطور پیش نمیرفت اگر مسائل مربوط به شیعیان در دنیا را ببینیم همه به برکت طیبهای است که امام به وجود آورد. امام ما عاقل بود و خوب خود را شناخت و درک کرد و معرفتی نسبت به نفس خود داشت و آن شجاعت خود را میدانست و مردم نیز به خوبی عمل کردند و جواب امام را در قبل انقلاب و ۸ سال جنگ تحمیلی را دادند.
آیت الله احمدی فقیه یزدی در پایان گفت: قانون کاپیتولاسیون را ایشان اینطور تعبیر کردند و با جدیت محکم بیان کردند که «این چه مجلسی است و اینها هیچ کدام نماینده ما نبودند، برای چه تصویب میکنید تا دشمن بر شما تسلط پیدا کند؟» پس از این سخنان همه مردم احساس تکلیف کردند. ایشان در کشف الاسرار معتقدند کسانی که شهوت غضب دارند و منافع شخصی خود را میخواهند و منافع دیگران فدای خود میکنند، از چنین بشری کسی توقع ندارد که احکامش به مصالح عامه باشد و خود را بر دیگران ترجیح ندهد و منافع دیگران را پایمال نکند. لذا امام با صراحت تمام، قوانینی که از فرانسه آمده بود و با اسلام و منافع کشور مخالف بود را باطل کرد.