محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور بر گسترش صادرات و واردات و همچنین تهاتر میان تهران و مسکو تاکید کرد و گفت: ایران و روسیه دو کشور دوست و همسایه هستند و می‌توانند در مبادلات تجاری به‌جای استفاده از ارز بیگانه، از پول ملی خود استفاده کنند که در این صورت با افزایش تقاضا نسبت به پول ملی، ارزش آن ارتقاء پیدا خواهد کرد.

به گزارش جماران؛ معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه اراده جدی روسای جمهور ایران و روسیه این است که سطح روابط اقتصادی فیمابین به حداکثر ممکن برسد، گفت: این رویکرد در سطح سران دو کشور ظرفیت و فرصتی استثنایی برای گسترش مناسبات است که باید به نحو مطلوب از آن استفاده کنیم.

محمد مخبر عصر پنجشنبه در حاشیه دومین مجمع اقتصادی خزر در نشست هم اندیشی با استانداران و روسای مناطق فدراسیون روسیه، ظرفیت‌های موجود در این مناطق را مفید و سازنده در جهت ارتقاء سطح همکاری ها ارزیابی کرد و افزود: گزارش روسای مناطق روسیه نشان می دهد که توسعه مناسبات تجاری میان دو کشور امری دست‌یافتنی است.

معاون اول‌ رییس جمهور از استانداران و روسای مناطق روسیه خواست متناسب با ظرفیت و مزیت های خود، زمینه توسعه همکاری با استانهای ایران را فراهم کنند و با این استانها که دارای مزیت و ظرفیت متناظر هستند روابط تجاری خود را گسترش دهند.

دکتر مخبر با بیان اینکه استانهای ایران و مناطق روسیه از ظرفیت های گسترده ای برای همکاری برخوردار هستند، اظهار داشت: ظرفیت ها و پتانسیل این مناطق بیش از میزان فعلی صادرات و واردات است و این حد از مبادلات تجاری فاصله زیادی با اهداف و چشم‌انداز روابط دارد.

وی بر گسترش صادرات و واردات و همچنین تهاتر میان تهران و مسکو تاکید کرد و گفت: ایران و روسیه دو کشور دوست و همسایه هستند و می‌توانند در مبادلات تجاری به‌جای استفاده از ارز بیگانه، از پول ملی خود استفاده کنند که در این صورت با افزایش تقاضا نسبت به پول ملی، ارزش آن ارتقاء پیدا خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور اظهار امیدواری کرد با فراهم شدن زمینه همکاری‌ها بین استان‌های ایران و روسیه، شاهد تحول جدی در حجم مبادلات تجاری میان مناطق دو کشور باشیم.

در این نشست که سفیر ایران در روسیه و وزیر نفت بعنوان رییس طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور نیز حضور داشتند، استانداران و روسای مناطق فدراسیون روسیه هرکدام گزارشی از مزیت‌های صادراتی و حجم مبادلات خود با کشورمان ارائه و بر آمادگی خود برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی فیمابین تاکید کردند.

در پایان این نشست مقرر شد موارد و پیشنهادات مطروحه توسط نمایندگان تعیین شده از سوی دو طرف بررسی و مورد پیگیری قرار گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.