سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه تربیت مدرس در عرصه آموزش، بر لزوم استفاده بهتر از ظرفیتهای این دانشگاه در جهت تربیت استادان فرهیخته و مجرب در زمینه آموزش و پژوهش تاکید کرد و گفت: تلاش کنید دانشگاه تربیت مدرس در کنار فعالیتهای معمول خود، به قطب تربیت استاد و مدرس در کشور تبدیل شود.
به گزارش جماران؛ رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: دانشگاه تربیت مدرس این ظرفیت را دارد که منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت استادانی با سعه صدر، دارای روحیه انقلابی و برخوردار از تواناییهای علمی بالا را به طور کامل محقق کند.
پنجاه و نهمین جلسه هیات امنای دانشگاه تربیت مدرس عصر امروز در حضور سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد.
در این جلسه که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز حضور داشت، فرهاد دانشجو رئیس این دانشگاه گزارشی از روند فعالیتها و موفقیتهای آموزشی و پژوهشی و نیازهای این دانشگاه برای ایفای نقش بهتر در عرصههای مختلف آموزشی و پژوهشی ارائه کرد.
در ادامه رئیس جمهور با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه تربیت مدرس در عرصه آموزش، بر لزوم استفاده بهتر از ظرفیتهای این دانشگاه در جهت تربیت استادان فرهیخته و مجرب در زمینه آموزش و پژوهش تاکید کرد و گفت: تلاش کنید دانشگاه تربیت مدرس در کنار فعالیتهای معمول خود، به قطب تربیت استاد و مدرس در کشور تبدیل شود.
رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی افزود: دانشگاه تربیت مدرس این ظرفیت را دارد که منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت استادانی با سعه صدر، دارای روحیه انقلابی و برخوردار از تواناییهای علمی بالا را به طور کامل محقق کند.
رئیسی بر لزوم حمایت همه دستگاههای مسئول از جمله نهادهای مالی از فعالیتهای توسعهای دانشگاهها از جمله دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد.
تعیین اعضای کمیسیون دائمی هیات امنا و پارک علم و فناوری، تاسیس پردیس بینالملل دانشگاه در منطقه آزاد اروند، تایید گزارش حسابرسی دانشگاه و تاسیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تربیت مدرس از جمله مصوبات پنجاه و نهمین جلسه هیات امنا با حضور رئیس جمهور بود.