حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری در مراسم شب قدر در حرم مطهر امام خمینی(س) گفت: در مکتب سیاسی امام مهمترین نکته دلدادگی به خدا و اخلاص است. سنگ زیر بنای تمام اندیشه امام همین جمله است که عالم محضر خداست. اگر یک جای صحیفه امام دیدید دعوت به خود کرده؟! همه جا دعوت به خدا می کرد؛ اگر پیروزی حاصل می شد فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد.

به گزارش جماران؛ سید ابراهیم رئیسی در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در جوار مرقد مطهر امام خمینی(ره) در جمع مردم شب‌زنده‌دار با اشاره به فضایل شب قدر گفت: لیله‌القدر شب امید و استغفار از خداوند و شب رقم خوردن مقدرات همه انسان‌ها است.

رئیس جمهور کسب معرفت نسبت به شب قدر و نسبت به صاحب این شب را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: این شناخت و معرفت باید از طریق کتاب کامل (قرآن) و انسان کامل (نبی مکرم اسلام) باشد.

رئیسی وجود مقدس نبی مکرم (ص) و قرآن را دو مرجع مهم برای هدایت همه انسان‌ها دانست و گفت: با این حال همه از این دو منبع لایزال فیض و نور بهره نمی‌برند، چرا که برای بهره‌مند شدن باید دل به پیغمبر (ص) و قرآن داد.

رئیسی افزود: برخی در زمان پیغمبر(ص) حضور داشتند و یا بالاتر از آن خدمت شخص نبی مکرم(ص) می رسیدند و آیات قرآن را می شنیدند و سلوک ایشان را می دیدند، لکن ایمان نمی‌آوردند، اما صدها سال بعد مردمانی با وجود آنکه هیچگاه پیغمبر را ندیده بودند، نور ایمان در قلب آنان جلوه‌گر شد و پیام پیامبر(ص) را دریافت ‌کردند، در مسیر اسلام گام ‌نهادند و خود، خانواده و مال و هستی‌شان را برای اسلام عزیز فدا کردند.

رئیسی با بیان اینکه انسانیت انسان در پرتو ارتباط با قرآن شکل می‌گیرد، افزود: در ماه رمضان میزبان خداوند است و مهمان خلایق هستند، لذا هیچ کس حق ندارد ناامید باشد. زیرا خداوند ما را دعوت کرده است که سخن، نجوا و خواسته‌های ما را به لطف و کرمش اجابت کند و رحمت خود را بر ما ارزانی دارد.

رئیس جمهور با توصیه به جوانان برای مطالعه دو کتاب «چهل حدیث» و «شرح دعای سحر امام خمینی» تاکید کرد: امام خمینی (ره) شاگرد مکتب پیامبر بود. سنگ زیربنای تفکر امام خمینی این جمله بود که «عالم محضر خداست».

رئیسی افزود: انسانها بدانند نسبت به فعل و ترک فعل‌شان باید پاسخگو باشند.

رئیس جمهور با تاکید بر شناخت معرفت ائمه اطهار(ع) و به خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) در شب قدر گفت: امام خمینی(ره) همیشه مردم را دعوت به خدا می‌کرد و اگر در جبهه‌ها رزمندگان دچار مشکل می‌شدند، می‌فرمود نگاه به خودتان کنید، نکند غرور برای شما ایجاد شده باشد. امام خمینی(ره) در سلوک خود به خدا و مردم توجه داشت و هیچ مستکبری مورد اعتنای امام نبود.

رئیسی افزود: توجه امام خمینی (ره) فقط به نجات محرومان نبود، بلکه توجه به نجات هر مظلومی در هر جای دنیا بود.

رئیس جمهور با اشاره بر لزوم توجه به پشتیبانی از ولایت فقیه در سیره امام خمینی(ره) تصریح کرد: امام خمینی با امید زندگی می‌کرد و تا آخر عمرشان از قرآن جدا نمی‌شدند و در وصیت خود توجه به ائمه اطهار(ع) داشتند.

رئیسی در پایان با تاکید بر ضرورت پیگیری عملی همه خصوصا مسئولان از سیره و کلام امام راحل (ره)، گفت: همه مسئولان باید نسبت به جامعه و همراه بودن با زندگی مردم توجه داشته باشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.