همایون سامه یح، نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی، در پیامی به مناسبت سی و دومین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س) گفت: الطاف بی کران حضرت امام بر جامعه کلیمیان ایران نیز سایه افکنده است. در روزهایی که برخی از مسئولین نگاهی سلیقه ای به جامعه کلیمیان داشتند حضرت امام با روح بزرگوار خود حساب مذهب موسی کلیم الله را از صهیونیست جدا دانستند و بار دیگر ثابت نمود که همزیستی و احترام در کشور عزیزمان ایران برای همگان یکسان بوده و آرامش و آسایش را بدرقه راه ایرانیان کلیمی نمود.
نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی به مناسبت سی و دومین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س) پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) متن این پیام به این شرح است:
32 سال است که نیمه خرداد، در روز ارتحال بنبانگذار کبیر انقلاب اسلامی، به سوگ می نشینیم؛ و این در حالی است که آرمان های ایشان هر روز بیشتر رنگ واقعیت به خود گرفته و ندای حق طلبی ایشان نه تنها از کشورهای همسایه ایران بلکه از دورترین سرزمین ها نیز به گوش می رسد.
بی شک این جاودانگی یاد و خاطره حضرت امام بی دلیل نبوده و از خصایصی همچون اقتدار، ایستادگی، شجاعت، انعطاف، خوش قلبی، مظلومیت و ساده زیستی توأمان سرچشمه گرفته است. مردی مقدر و همچون کوه استوار، که نه تنها در مقابل رژیم طاغوتی پهلوی با پیشینه هزاران ساله ایستاد، بلکه بعد از پیروزی انقلاب هم فشارها از نوع دیگر و به صورت همه جانبه تر در مقابل حضرت امام ظاهر شد. اما امام باز هم اصل مقاومت، یعنی ایستادگی، را از دست ننهاد و مقاومت کرد.
در مقابل آمریکا و دیگر دشمنان و تمامی تهدیدات و کارشکنی ها بدون ذره ای عقب نشینی و همچون صخره مستحکمی ایستادگی کرد و تسلیم نشد. ایشان بدون هیچ گونه ملاحظه ای در مقابل قلدران و مستکبران بین المللی قرار می گرفت و از حق و حقوق مظلومان ایران و جهان دفاع می کرد. اما این اقتدار و استحکام هرگز مانع درک درست ایشان از شرایط متفاوت نشد و هیچ گاه خللی در انعطاف ایشان در تصمیم گیری های سخت و دشوار ایجاد نکرد. در آن برهه دشوار تاریخ ایشان همچنان انعطاف و خوش قلبی خود را حفظ نموده و شجاعانه دشوارترین تصمیمات را با در نظر گرفتن تمامی جوانب می گرفت.
ایشان فردی متمایز از تمامی رهبران جهان بود. در ساده زیستی بی همتا بود و به جز قدر ضرورت استفاده نمی کرد. از امکانات دنیا هیچ چیزی برای خود نخواست و در هنگام رحلت تنها سرمایه وی کتاب هایش بود. حضرت امام معتقد بودند ما باید به گونه ای زندگی کنیم که اگر چنانچه آن را از ما گرفتند حسرت نخوریم. ساده زیستی حضرت امام خمینی(س) یکی از بزرگترین امتیازات ایشان محسوب می شد؛ که با اینکه توانایی استفاده از بهترین امکانات را داشتند اما در خانه ای بسیار محقر و کوچک زندگی می کردند.
الطاف بی کران حضرت امام بر جامعه کلیمیان ایران نیز سایه افکنده است. در روزهایی که برخی از مسئولین نگاهی سلیقه ای به جامعه کلیمیان داشتند حضرت امام با روح بزرگوار خود حساب مذهب موسی کلیم الله را از صهیونیست جدا دانستند و بار دیگر ثابت نمود که همزیستی و احترام در کشور عزیزمان ایران برای همگان یکسان بوده و آرامش و آسایش را بدرقه راه ایرانیان کلیمی نمود.
امام نماد انقلاب است و این کشور بدون موتور پر قدرت انقلاب به هدف ها و آرزوهای بزرگ خود نخواهد رسید. در این 32 سال تلاش های زیادی از سوی دشمنان صورت گرفته است که یاد و نام امام کمرنگ شود و اصول، فکر و راه امام در اداره کلان جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته شود. اما با همت مسئولان گرانقدر و حمایت ملت بزرگوار ایران تمامی تلاش ها بی ثمر مانده و پرچم شکوهمند کشور عزیزمان هر روز برافراشته تر از روز قبل به اهتزار در می آید.
اینک در نبود یگانه بنیانگذار کبیر انقلاب خدا را شاکرم که رهبر فرزانه انقلاب، امام خامنه ای، زمام امور را در دست داشته و ادامه دهنده راه پر نور امام بزرگوارمان هستند و از خداوند منان سلامتی و طول عمر را برای ایشان خواستارم.