تحریم های یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، همکاری های دو کشور در روند صلح افغانستان و همکاری ها در مجامع حقوقی- بین المللی از دیگر محورهای مورد گفتگو و تبادل نظر وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان در دیدار امروز بود.

به گزارش جماران؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در اولین مرحله از سفر خود به چهار کشور آسیای مرکزی شامل ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان و ترکمنستان، صبح امروز در تاشکند پایتخت ازبکستان با عبدالعزیز کامل اف وزیر امور خارجه ازبکستان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان در این دیدار با مرور بر روابط دو کشور در حوزه روابط دوجانبه خصوصا موضوعات اقتصادی،  تبادلات تجاری و همکاری‌ها در حوزه های حمل و نقل، ترانزیت و انرژی با بهره گیری از ظرفیت های موجود و توجیه اقتصادی آن، مسائل سیاسی بین دو کشور و زمینه های موجود در حوزه همکاری های فرهنگی و گردشگری، راه های گسترش همکاری های فی‌مابین در موضوعات گفته شده را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.

عبدالعزیز کامل اف وزیر امور خارجه ازبکستان نیز در این دیدار با تاکید بر جایگاه منطقه ای و تاثیرگذاری بین المللی جمهوری اسلامی ایران، همکاری های دو کشور در حوزه های مختلف ازجمله همکاری‌ها در مجامع بین المللی،  همکاری های پارلمانی بین گروه های دوستی مجالس دو کشور،  همکاری ها در حوزه های حمل ونقل و ترانزیت و استفاده از ظرفیت های بندری ایران در حاشیه خلیج فارس و دریای عمان، ظرفیت های موجود برای همکاری در حوزه های اقتصادی،  حمل ونقل و لجستیک را فرا تر از شرایط حاضر دانست و ضرورت گسترش همکاری‌های فی‌مابین را مورد تاکید قرار داد.

تحریم های یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، همکاری های دو کشور در روند صلح افغانستان و همکاری ها در مجامع حقوقی- بین المللی از دیگر محورهای مورد گفتگو و تبادل نظر وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان در این دیدار بود.

 

photo_2021-04-05_17-10-17

 

دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در بازدید از مرکز تمدن اسلامی تاشکند اقدام رئیس جمهور ازبکستان در احداث این مرکز را باعث آشنایی جوانان با تاریخ و ارزش های اصیل خود دانست که هم باعث افزایش اتکا به باورهای اسلامی بوده  و هم در مسیر مبارزه با افراط‌گرایی و فاصله گرفتن از برداشت‌های خشونت آمیز از اسلام  است.

در ابتدای این بازدید شاه عظیم منوراف رئیس این مرکز در توضیحات مبسوطی تاسیس این مرکز را به منظور حفظ و گسترش آثار اسلامی و همچنین مرکزی برای پژوهشگران اسلامی از سراسر جهان معرفی کرد .

این مرکز همچنین دارای کتابخانه ای غنی از آثار اسلامی است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.