پایگاه خبری جماران: با اینکه رهبر انقلاب همواره نمایندگان را به مدارا و پیگیری کارهای خود از مسیرهای متعارف سفارش کرده اند، اما به نظر می رسد که دامنه اختلافات میان مجلس و دولت در حال گسترش است. برخی تحلیلگران بر این باورند که مجلس چند ماه قبل از آغاز تبلیغات انتخاباتی با هجمه های مکرر به دولت قصد دارد نمادی از پیگیری حقوق مردم را به نمایش بگذارد.
در همین راستا، دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم معتقد است که ضرری که رفتار مسئولین به نظام می زند، آمریکا و روسیه و هیچ کشور دیگری نمی تواند بزند. زیرا می بینیم که از درون، اطمینان و گرایش مردم به نظام را کاهش می دهد.
آیت الله سیدحسین موسوی تبریزی در گفت و گو با خبرنگار جماران، درباره بروز برخی اختلافات میان دولت و مجلس و سایر نهادها گفت: آنچه مسلم است بیشترین ضرر اختلافات دولت و مجلس به خود نظام جمهوری اسلامی می رسد. در این موقعیت حساس کرونا و شرایط حاصل از تحریم ها که مسائل اقتصادی زیادی به وجود آورده، چنین اختلافاتی دور از شأن مسئولین است. در ارتباط نزدیکی که با مردم دارم و آنها درد دل های خود را مطرح می کنند، می بینم که آنها بسیار گرفتارند و رفع نیازهای شان بسیار ضروری است.
این گونه «به هم پریدن ها» به موقعیت اسلامی جامعه لطمه می زند
وی افزود: امروزه مردم مشکلات خود را از چشم نظام می بینند. در این میان، بعضی ها تحلیل می کنند که به اسلام بدعمل می شود و برخی نیز می گویند که اسلام همین است. متاسفانه باور دوم در میان جوانان بیشتر است و آنها خدای ناکرده به اسلام بدبین می شوند و چنین می پندارند که اسلام دین جامعی نیست و نمی تواند منجر به پیشرفت شان در دنیا و آخرت شود.
آیت الله موسوی تبریزی ادامه داد: در دنیا نیز مرتبا رسانه ها و شبکه ها، ذهن جوانان ما را بمباران فکری می کنند و بر بار مشکلات می افزایند. در چنین فضایی این گونه به جان هم پریدن ها، نخست به موقعیت اسلامی بودن جامعه ما ضرر می رساند و دوم به نظامی که بر اساس اسلام بنا شده، آسیب می رساند. آنچه برای همگان معنا دارد این است که مسئولین دارند در نظام اسلامی این گونه باهم برخورد می کنند.
این طور نمی شود مملکت را اداره کرد
وی بیان کرد: با اینکه توجیحاتی صورت می گیرد اما واقعیت این است که امروز با وجود مشکلات فزاینده اقتصادی و کرونا، اگر تمام مسئولان نیز باهم همدل و همراه باشند به دلیل کمبودهایی که داریم نمی توانند مسائل را حل کرده و جامعه را از حداقل های راضی نگه دارنده معیشتی بهره مند سازند. چه رسد به اینکه چنین اختلافاتی باشد و آمریکا در راس و سایر دشمنان ما در منطقه از بروز آن سوءاستفاده کنند.
موسوی تبریزی گفت: اختلاف کلامی که مسئولین گاهی علیه هم به کار می برند به کنار، اما می بینیم درباره مسائل مهم دیگری نظیر ترور کردن نیز که اخیرا در رابطه با یکی از بهترین شخصیت های علمی کشور صورت گرفت، مسئولان هر روز اظهارات جدیدی به زبان می آورند. این طور نمی شود مملکت را اداره کرد. متاسفانه دیدیم که رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس یک نوع حرف می زد، رئیس جمهور و رئیس مجلس طور دیگر، از سوی دیگر مشاهده کردیم که مجلس در قانونگذاری تازه خود با مسأله ای که زیر نظر رهبری و کوشش وزارت امور خارجه انجام شده بود، این گونه برخورد می کند.
ضرری که رفتار مسئولین به نظام می زند هیچ کشوری نمی تواند بزند
وی گفت: وقتی این گونه رفتار می شود مردم بیشتر مأیوس می شوند و ممکن است با خود بگویند نظام اسلامی از درون اشکال دارد. چرا که این مسئول به مسئول دیگر می گوید «خرابکار و خائن»، لذا بازهم تکرار می کنم که این اختلافات جز آن که به اسلام و انقلاب اسلامی لطمه بزند، حاصل دیگری ندارد.
دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در پایان گفت: برای مردم مهم نیست که فردا چه کسی رئیس جمهور می شود. همین که می ببینند آقایان چنین رفتارهایی می کنند، جایگاه نظام روز به روز نزد آنها کمرنگ می شود. متاسفانه ضرری که رفتار مسئولین به نظام می زند، آمریکا و روسیه و هیچ کشور دیگری نمی تواند بزند. زیرا می بینیم که از درون، اطمینان و گرایش مردم به نظام را کاهش می دهد.