رییس جمهور با بیان اینکه ملت و دولت ایران همواره در کنار ملت و دولت های دوست و برادر همسایه بوده و از گسترش روابط دوجانبه و منطقه ای با همسایگان استقبال می کند، تاکید کرد: «اقتصاد هماهنگ و اشتراکی در منطقه به تأمین صلح و امنیت کمک خواهد کرد.»
به گزارش جماران؛ رئیس جمهور توسعه و تقویت روابط راهبردی با همسایگان بویژه در حوزههای تجاری و اقتصادی را از اولویت های جمهوری اسلامی ایران برشمرد و تاکید کرد که پیوندهای تاریخی و فرهنگی ملت های منطقه، پایه مستحکمی برای توسعه و ارتقاء بیش از پیش سطح همکاری کشورهای همسایه و به تبع آن، تامین کننده منافع مشترک ملتها و دولتهای منطقه است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه در دومین نشست «توسعه همکاری با همسایگان» که برای بررسی راههای تقویت هر چه بیشتر روابط با کشورهای همسایه و با حضور وزیران مرتبط در کابینه و روسای کمیسیون های مشترک همکاری های دوجانبه برگزار شد، گفت: تقویت و گسترش هر چه بیشتر همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه می تواند نقش مهمی در عبور از مشکلات ایفا کند.
رئیس جمهور در این جلسه با تاکید مجدد بر این موضوع که روابط خارجی معنای گسترده و بسیار وسیعتری از سیاست خارجی دارد، گفت: البته سیاست خارجی بر عهده وزارت خارجه است و در زمینه روابط خارجی همه وزارتخانهها از فرصت ارتباط و تبادلات خارجی برخوردارند و باید از همه ظرفیتها بهرهبرداری نمایند.
دکتر روحانی با بیان اینکه ملت و دولت ایران همواره در کنار ملت و دولت های دوست و برادر همسایه بوده و از گسترش روابط دوجانبه و منطقه ای با همسایگان استقبال می کند، گفت: ما باید با همه برادرانمان در منطقه و همسایگان ایران با صمیمیت برای توسعه کل منطقه تلاش کنیم. اقتصاد هماهنگ و اشتراکی در منطقه به تأمین صلح و امنیت کمک خواهد کرد.
رئیس جمهور تقویت رفت و آمد میان ملت های منطقه و توسعه گردشگری ، سرمایه گذاری های مشترک و گسترش همکاری های بانکی و مالی میان همسایگان را گامی مهم و ارزنده در مسیر تقویت بیش از پیش روابط خواند.
در این جلسه پس از گزارش وزرای مختلف، همکاریهای گمرکی و حمل و نقل و تبادل کالا میان بخشهای خصوصی ایران و کشورهای همسایه از دیگر مواردی بود که در جلسه «توسعه همکاری با همسایگان» مورد تأکید رئیس جمهور قرار گرفت.