گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در گفت و گو با جماران؛

روایت مشاور شهردار تهران از ماجرای بریده‌شدن گوش پسربچه افغان تا مافیای پسماند زباله

ممکن است مافیایی پشت ماجرای گوش‌بری یک پسربچه باشد که از آنجا که مطلع‌ بوده شهرداری قصد دارد درباره بحث مدیریت پسماند یا همان طلای سیاه تصمیم بگیرد، تلاش کرده تا آن را در موضعی انجام شده قرار دهد.

پایگاه خبری جماران: واکنش‌ها به انتشار فیلمی مبنی بر بریده‌شدن گوش یک کودک زباله‌گرد که مدعی شده افرادی با پوشش و لباس مامور شهرداری با تیغ اصلاح گوش وی را بریده‌اند، ادامه دارد. به نحوی که در همان ساعات اولیه انتشار این فیلم،  رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران گفت که شهردار منطقه ۳، پیگیری‌های لازم را در مورد صحت و سقم این ادعا انجام خواهد داد.

در همین رابطه، مشاور رسانه ای شهردار تهران گفت: این کودک اقرار کرده که وقتی در محله پارک‌وی مشغول به کار بوده، دو نفر با یک ماشین او را کنار کشیده و تهدید کردند که باید بگذارد این فیلم را از او بگیرند. از این رو، در راستای این موضوع،  امروز صبح فردی به نام نیما خ که آن فیلم را گرفته است، توسط مامورین نیروی انتظامی بازداشت شد.

غلامعلی رجایی در گفت و گو با خبرنگار جماران با ارائه توضیحاتی درباره تکه فیلمی منتشر شده از یک کودک که مدعی بریده شدن گوشش توسط ماموران شهرداری شده بود، گفت: از ابتدای پخش این کلیپ، به نظر می‌رسید که این موضوع عادی نیست، زیرا خوشبختانه این پسربچه افغانی که دچار لرزش‌دست است، شب‌گذشته شناسایی و به شهرداری منتقل شد.

وی افزود: این کودک که با عموی خود زندگی می کند، اقرار کرد که در محله پارک‌وی مشغول به کار بوده که دو نفر با یک ماشین او را کنار کشیده و تهدید کردند که باید بگذارد این فیلم را از او بگیرند. از این رو، در راستای این موضوع،  امروز صبح فردی به نام نیما خ که آن فیلم را گرفته است، توسط مامورین نیروی انتظامی بازداشت شد.

سناریویی برای انجام یک عملیات روانی گسترده نوشته شده که این ماجرای گوش‌بری تنها بخشی از آن است

مشاور رسانه‌ای شهردار تهران با تعریف دقیق‌تر این ماجرا گفت: هفته قبل این پسربچه روی یک وانت سوار شده و در حالی‌که از سمت شهرری برمی‌گشته، گوشش به میله پشت ماشین خورده و به دلیل زخم شدن، پانسمان شده است. کاملاً معلوم است که این ماجرا یک سناریوی تخریبی در جهت تضعیف شهرداری تهران و حتی فراتر از شهرداری است.

وی بیان کرد: ممکن است مافیایی پشت این ماجرا باشد و از آنجا که مطلع‌ بوده شهرداری قصد دارد درباره بحث مدیریت پسماند یا همان طلای سیاه تصمیم بگیرد، تلاش کرده تا آن را در موضعی انجام شده قرار دهد. کولبران زباله که سر در سطل‌های زباله می کنند،  اغلب از سوی افرادی و با حقوقی نازل به‌کار گرفته می شوند که این وضعیت به هیچ‌وجه در شأن شهر نیست. از این رو،  سناریویی برای انجام یک عملیات روانی گسترده نوشته شده که این ماجرای گوش‌بری تنها بخشی از آن است.

بازی‌های روانی کثیف در آینده نیز حتماً تکرار خواهند شد

رجایی در ادامه گفت: شهرداری تهران گسترده ترین تشکیلات اداری و اجرایی کشور است و این نهاد در سطح تهران، به اندازه چند وزارتخانه نیرو دارد. بنابراین مردم باید در این زمینه‌ها هوشیاری خود را بیشتر کنند. بهترین دلیل برای این موضوع نیز، پرداختن شبکه‌های خارجی به آن بود که مدعی شدند نتیجه 40 سال حکومت‌اسلامی، گوش‌بری از یک کودک افغان است. البته دم خروس از زیر لباس آنها بیرون زد و این مسائل در پایان به نفع مردم و نظام ما تمام خواهد شد.

معلوم بود که برنامه‌ای پشت انتشار این کلیپ است و من از همان اول که آن را دیدم، متوجه شدم که این بچه دارد از ترس چنین حرف‌هایی می‌زند و مصاحبه‌گر نیز بسیار ناشیانه سعی بر القای حرف‌های خود به او داشت.

وی بیان کرد: این بازی‌های روانی کثیف در آینده نیز حتماً تکرار خواهند شد. درباره موضوع خودسوزی یک فرد نیز که روز گذشته اتفاق افتاد، باید گفت که این موضوع در گذشته نیز سابقه داشته است. کسی در زیرزمین خانه‌اش دو دهنه مغازه ایجاد کرده و بعد از ارتکاب این عمل خلاف، تذکر دریافت کرده و به او گفته شده که باید تکلیف خود را روشن کند. اما وی با این کار به دنبال مظلوم نمایی بود که شهرداری تهران نیز، بیانیه لازم را در قبالش صادر کرد.

عده‌ای تلاش می‌کنند با مطرح کردن مسائلی که جنبه‌های عاطفی دارند، بحرانهای اجتماعی ایجاد کنند

مشاور رسانه‌ای شهردار تهران گفت: مردم باید آگاهی بیشتری نسبت به مسائل بدست آورده و سناریوها را برملا کنند. ماموران شهرداری با زحمت فراوان توانستند پسربچه ماجرا را پیدا کرده و با او صحبت کنند و امروز نیز در اقدامی انسان دوستانه، در‌صدد درمان معضلات جسمی وی هستند. تردید نکنیم که چنین مسأله ای تصادفی نبوده و حتماً سناریویی در کار است و این امکان وجود دارد که سناریوهای دیگری نیز برای سایر مراکز در حال نوشتن باشد.

وی بیان کرد: عده‌ای تلاش می‌کنند با مطرح کردن مسائلی که جنبه‌های عاطفی دارند، بحرانهای اجتماعی ایجاد کنند. به نظر می رسد یک نوجوان افغانی که کارش تفکیک زباله‌های شهر است، برای اجرای این سناریو مناسب بوده است. این درحالیست که ما سالهای سال است به مهاجرین افغانی پناه دادیم و آنها خودشان دیگر حاضر به ترک این کشور نیستند، حالا مسئولین چرا باید گوش یک پسربچه را ببرند؟ امروز هزاران نفر در زمینه پسماند مشغول فعالیت هستند و ظاهری زشت برای شهر ایجاد کردند، ولی تاکنون هیچ‌کس مزاحمتی برای‌شان ایجاد نکرده است.

شهروندان تهرانی می بینند که زباله گردان از صبح تا شب کارشان را می کنند و کسی هم مزاحم‌شان نمی شود

رجایی در ادامه گفت: البته شهرداری حتماً باید در این مسأله ورود کند. زیرا چهره شهر بسیار زشت شده و این در شأن جمهوری اسلامی نیست که تعدادی از مردم برای تأمین معاش خود، سر در آشغال کنند. شهروندان تهرانی می بینند که زباله گردان از صبح تا شب کارشان را می کنند و کسی هم مزاحم‌شان نمی شود. حالا این سوال مطرح است که چرا باید گوش یک پسربچه به این دلیل بریده شود؟

وی در پایان گفت: معلوم بود که برنامه‌ای پشت انتشار این کلیپ است و من از همان اول که آن را دیدم، متوجه شدم که این بچه دارد از ترس چنین حرف‌هایی می‌زند و مصاحبه‌گر نیز بسیار ناشیانه سعی بر القای حرف‌های خود به او داشت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.