پریسا علاوی طوسی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : با هدایت و حمایت پدر و مادرم زبان انگلیسی را از کودکی با جدیت دنبال می کردم و به آن علاقه داشتم.
وی با بیان این که موفقیت نتیجه یک سال و 2 سال نیست و باید تلاش مداوم در یک مسیر مورد علاقه را انتخاب کرد، اظهارداشت : گاهی حتی مقالات و مباحث درسی و علمی را به زبان اصلی چک می کردم.
وی با اشاره به طی مراحل آموزشی زبان انگلیسی از طریق موسسه های آزاد از چهار سالگی، خاطرنشان کرد : یکی دیگر از دلایل موفقیتم در کنکور زبان های خارجی علاقه ام به بقیه دروس عمومی مانند ادبیات فارسی بود، این درس ها را در طول سال به مرور و به صورت عمقی مطالعه دقیق داشتم.
دارنده رتبه 2 رشته زبان های خارجی در آزمون سراسری ورود به دانشگاه های کشور در سال 1397 یادآور شد : ساعت های مطالعه روزانه ام برای کنکور بین چهار تا 13 ساعت بود و به طور متوسط روزی بین هشت تا 9 ساعت مطالعه کردم.
** ورود به دانشگاه نتیجه تلاش است نه موسسه های کنکوری
مادر دارنده رتبه 2 زبان های خارجی کنکور که پزشک جراح عمومی در سمنان است در گفت و گو با ایرنا تاکید کرد : والدین باید بدانند موفقیت فرزندانشان در کنکور باید از طریق پشت کار و علاقه و تلاش حاصل شود نه اتکا به موسسه های کنکوری.
ستاره سلطانی بیان کرد : موسسه های کنکوری در موفقیت داوطلبان بی تاثیر نیست ولی نباید خانواده فکر کنند با هزینه های گزاف در این موسسه ها موفقیت فرزندانشان رقم می خورد.
وی با اشاره به این که در شهر سمنان برخی خانواده ها برای حضور فرزندانشان در رشته ها تا پنج میلیون ریال برای هر جلسه آموزشی هزینه می کردند، گفت : حتی دبیری که از تهران برای آموزش کنکوری ها به سمنان می آمد جلسه ای 40 میلیون ریال از خانواده ها دریافت می کرد ولی دخترم در این کلاس ها شرکت نمی کرد.
وی به دارندگان رتبه های برتر کنکور امسال از شهرستان های مختلف کشور اشاره کرد و گفت: اگر موسسه های کنکور و کلاس های گران قیمت تنها عامل موفقیت بود، تمام رتبه های برتر باید از شهر تهران بودند ولی می بینیم که مثلا از تربیت حیدریه نوجوانی رتبه یک کشوری دارد.
مادر این داوطلب موفق کنکور سراسری با اشاره به روند تلاش دخترش در آموزش زبان انگلیسی، گفت : از چهار سالگی دخترم زیر نظر استادان زبان آموزش این زبان خارجی را همراه با بازی و سرگرمی آغاز کرد و در تمام دوران تحصیل ادامه داد.
سلطانی با اشاره به این که دخترم در دوران تحصیلی فقط در فصل تابستان به آموزش زبان از طریق موسسه های آزاد می رفت، گفت : از دوره ای دیگر مقالات علمی را به زبان انگلیسی دنبال می کرد و فیلم ها را بدون زیرنویس می دید.
مادر دانش آموز علاوی طوسی با اشاره به موفقیت دخترش در کسب رتبه 500 در منطقه 2 کشور در رشته علوم تجربی، تاکید کرد : تمایل من و پدرش به ادامه تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان است.
استان سمنان پس از استان یزد در سال های اخیر، در شاخص موفقیت داوطلبان کنکور نسبت به جمعیت داوطلبان، رتبه دوم کشور را داراست.
استان سمنان حدود 120 هزار دانش آموز دارد.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.