مسعود نصیری زرندی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : از نسل سوم دانشگاه انتظار کارآفرینی وجود دارد که این امر بدون درآمدزا بودن و هزینه کردن از این منبع برای پژوهش های علمی میسر نمی شود.
وی خروج دانشگاه ها از شکل اداری به کارآفرینی را نیازمند تحول بزرگ دانست و خاطرنشان کرد : در شکل قبلی در حدود 10 درصد از اعتبارات دانشگاه ها به پژوهش اختصاص می یافت و با درآمدزا شدن دانشگاه ها ، سهم پژوهش از اعتبارات باید به شکل قابل توجهی افزایش یابد تا دانشگاه در مسیر کارآفرینی قرار گیرد.
رئیس دانشگاه سمنان با بیان این که بازدهی واقعی دانشگاه در پژوهش های علمی خود را نشان می دهد، اظهارداشت : استادان دانشگاه باید به سمت پژوهش برای حل مشکلات جامعه سوق داده شوند.
وی با اشاره به این که چاره ای نداریم جز این که به جوانان اعتماد کنیم و مبنای حرکت دانشگاه ها را بر پژوهش دانشجویان تعریف کنیم، تصریح کرد : مقاله نویسی صرف دانشگاهیان دردی از جامعه درمان نمی کند.
نصیری با بیان این که کمتر از پنج درصد مقالات علمی برای جامعه کاربرد دارد، بیان کرد : به این ترتیب، دانشگاه باید با تقویت جایگاه خود، نقش موثرتری در کمک به جامعه در مسیر توسعه داشته باشد.
وی تاکید کرد : دانشجو پذیری صرف، توسعه استان را به دنبال نخواهد داشت و می تواند تنها بخش کوچکی از توسعه باشد ، دانشگاهیان باید برای توسعه حرف نو و راه تازه ای برای حل مشکلات داشته باشند.
رئیس دانشگاه سمنان بر نقش موثرتر دانشگاه در روند تصمیم گیری ها تاکید و اضافه کرد : هیچ توسعه ای در دنیا بدون مشارکت و نقش دهی به دانشگاه ها شکل نگرفته است.
وی بر حرکت دانشگاه ها در مسیر دانش بنیان تاکید و خاطرنشان کرد : کلید حل بسیاری از مشکلات در حوزه های مختلف بر پایه تحقیقات دانش بنیان خواهد بود.
وی توسعه شرکتهای دانش بنیان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت : این مجموعه می تواند بیشتر از حد کنونی انتظارات را برآورده کند.
نصیری تاکید کرد : دانشمندان جوان در شرکت های دانش بنیان در جریان علمی خود بیش از حمایت مالی به حمایت معنوی مسوولان و جامعه نیاز دارند.
رئیس دانشگاه سمنان با اشاره به رتبه مطلوب این دانشگاه در بین مراکز علمی کشور، یادآور شد : اعتماد جامعه و کمک خیران می تواند این رتبه را در کشور بهبود بخشد و این مشارکت در دیگر دانشگاه ها تاثیر خود را نشان داده است.
دانشگاه سمنان از نظر علمی و پژوهشی رتبه شانزدهم کشور را دارد، حدود 12 هزار دانشجو شامل پنج هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، هفت هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و بقیه در مقطع کاردانی در دانشگاه سمنان پذیرش می شوند.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.