داریوش طاهری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع یکهزار کیلومتر لوله انتقال آب این شهرستان حدود 13 درصد فرسوده است و به همین خاطر بیش از 10 درصد آب آشامیدنی هدر می رود.
وی تخصیص اعتبار برای نوسازی این لوله های فرسوده را اجتناب ناپذیر دانست و اظهارداشت : کمبود آب یکی از مشکلات اساسی در اجرا نشدن طرح های توسعه اقتصادی در گرمسار است بنابراین باید با مدیریت منابع آبی موجود از مهاجرت روستاییان جلوگیری کرد.
فرماندار گرمسار خاطرنشان کرد: بیش از 20 درصد واحدهای صنعتی و معدنی گرمسار با مشکل کمبود آب مواجه است که اگر برای رفع این معضل تدابیر اصولی اتخاذ نشود شاهد تعطیلی روزافزون واحدهای صنعتی و تولیدی خواهیم بود.
طاهری تصریح کرد: اکنون مناطق شهری گرمسار با مشکل کمبود آب 30 لیتر در ثانیه مواجه است که می توان با نوسازی انتقال آب بخش قابل توجه ای از کسری آب را جبران کرد.
وی ادامه داد : اکنون در بیش از 20 روستا و 2 شهر گرمسار مشکل کمبود آب وجود دارد که انتقال آب از سایر بخش های مهمترین راهبرد برای رفع این کمبود است.
به گزارش ایرنا، متوسط سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در سمنان 160 لیتر است، در استان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود.
گرمسارغربی ترین شهرستان استان سمنان و دارای وسعت پنج هزار و 182 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 70 هزار نفر است، این شهرستان از شمال به دماوند، از غرب به ورامین، از شرق به شهرستان آرادان و از جنوب به کویر مرکزی محدودمی شود.
شهرستان گرمسار به دلیل نزدیکی با تهران و برخورداری از صنایع و واحدهای آموزش عالی، میزبان جمعیت قابل توجهی از استان تهران است.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.