عبدالمجید نژاد صفوی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: مهمترین دغدغه این اداره کل برای بازسازی این مقدار از جاده های سمنان تأمین اعتبار است که اگر بتوانیم این مشکل را رفع کنیم، شاهد اجرای طرح‌های ارزشمند در استان خواهیم بود.
وی بابیان این که بهسازی راه‌ها و به‌خصوص جاده های روستایی هزینه بر است،اظهارداشت: جاده دسترسی 30 روستای استان در چهار سال گذشته آسفالت، خط‌کشی، علامت‌گذاری و نوسازی شد.
وی تصریح کرد: برای سه سال آینده هم بازسازی راه‌ 50 روستای استان در دستور کار قرار دارد که در کنار طرح بهسازی راه‌های 20 روستای هدف گردشگری عملیاتی می شود.
مدیرکل راه و ترابری سمنان ادامه داد: باید درک کنیم که تأمین اعتبارات بهسازی راه‌های روستایی دشوار است و برای بهسازی تمام راه‌های استان 20 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که چنین اعتباری به هیچ عنوان در سمنان وجود ندارد.
نژادصفوی با بیان این که برای بازسازی جاده های استان نیازبه تدوین برنامه‌ای میان‌مدت 20 ساله است ،گفت: یکی دیگر از دغدغه های کنونی اداره کل راه و ترابری سرقت تابلو هشداردهنده راهنمایی و رانندگی است و در 2 سال گذشته حدود800 تابلوی کنار جاده‌ای ربوده شده که از نظر فلز و وزن آن ها بیش از 20 میلیارد ریال به این نهاد خسارت وارد کرده است.
وی تصریح کرد : سال گذشته در بخش راه استان سمنان بیش از 2 هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شد و بهره برداری از چندین پل و جاده های همسطح و غیر همسطح از دستاوردهای دولت تدبیر وامید است.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از 2 هزار و 500 کیلومتر آزاد راه و بیش از 15 هزار کیلومتر بزرگراه در کشور وجود دارد و در مجموع بیش از 75 درصد ترافیک عبوری در محورهای برون شهری در 34 هزار کیلومتر محورهای شریانی انجام می شود.
660 کیلومتر از مسیر اصلی 860 کیلومتری تهران - مشهد در استان سمنان واقع شده است که سالانه دستکم 15 میلیون زائران رضوی از این محور تردد می کنند.
سه هزار و 784 کیلومتر راهِ استان سمنان 2.1 درصد از راه های کشور را شامل می شود.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.