حسین رجبی پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تکریم و تجلیل ارباب رجوع یکی از محورهای مورد توجه در تدوین سند چشم انداز توسعه کمی و کیفی دادستانی شاهرود است.
وی توجه به پیشگیری از وقوع جرم را اولویت کاری این مجموعه دانست و گفت: ترخیص سریع خودروها در تصادفات ، اختصاص کارمند کشیک در بانک ها، جمع آوری گیاه 'داتورا' از بوستان های سطح شهر، جمع آوری متکدیان، توجه به روشنایی معابر شهری و بوستان ها، جمع آوری مواد محترقه و سامان دهی خودروهای وانت بار از جمله کارهای انجام شده در این زمینه است.
داتوره یک گونه از گیاهان گلدار شب پره متعلق به خانواده 'Solanaceae' است ، 50تا 200 سانتی متر ارتفاع داشته و جزو گیاهان داروئی محسوب می‌شود که برخی از تخم ، گل ها و ریشه های این گیاه به عنوان دارو یا روانگردان استفاده می کنند .
دادستان شهرستان شاهرود با بیان اینکه در چهار ماهه نخست پارسال 2 میلیارد ریال کلاهبرداری اینترنتی و تلفنی انجام شد، اضافه کرد: در این خصوص اطلاع رسانی های بسیاری از طریق رسانه ها انجام گرفت و از بانک ها نیز خواسته شد نوشته ای در کنار دستگاه های خودپرداز نصب کنند تا در صورت تماس تلفنی و اعلام برنده شدن افراد در قرعه کشی و به دنبال آن کشاندن آن ها پای دستگاه خودپرداز، به این موضوعات توجه نکنند اما باز هم عده ای این کار را انجام داده بودند.
رجبی ادامه داد: بسیاری از آسیب های اجتماعی نیز در مدرسه ها رخ می دهد و در این راستا، تاکنون دادستان در حدود 20 مدرسه برای آگاهی بخشی به دانش آموزان حضور یافته و کارهای بسیار خوبی هم در بخش فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان در حال انجام است.
وی برخورد با جرائم خشن را یکی از محورهای کاری دادستانی شاهرود برشمرد و گفت: شایسته این شهرستان نیست که سال گذشته هشت فقره قتل در آن رخ داده و 9 تن از هموطنان با سلاح های سرد و گرم کشته شوند. بسیاری از این جرائم آنی و در زمانی رخ داده که در جریان اختلافات، هیجانات افراد کنترل نشده است.
دادستان شاهرود به کاهش جمعیت کیفری در شاهرود نیز اشاره ای داشت و تصریح کرد: برگزاری نشست های منظم ساماندهی زندانیان، نصب دستگاه های کارت خوان در کلانتری ها و مجموعه قضایی شهرستان و استفاده از مجازات های جایگزین حبس برای بیش از 600 فقره پرونده از جمله اقدامات در این خصوص بود.
رجبی با یادآوری اجرای طرح اصلاح ذات البین ویژه پرونده های کیفری، ابراز داشت: پارسال در واحد تمشیت نیز برای 900 فقره پرونده از مردم رضایت گرفته شده و آن ها وارد چرخه قضایی نشدند.
وی همچنین امار ورودی زندان های شاهرود در سال 93 را یکهزار و 252 تن اعلام کرد و افزود: این تعداد با کاهش حدود 40 درصدی در سال 96 به 879 تن کاهش یافته است.
دادستان شاهرود افزایش تعداد شعبه های تحقیق و برگزاری بیش از 100 ساعت آموزش برای ضابطان و کارمندان در حوزه قضایی را از دیگر اقدامات انجام شده خواند و گفت: پارسال تعداد پرونده های مسن 57 درصد کاهش یافته و در اجرای احکام کیفری با کاهش 41 درصدی رو به رو شده ایم.
میانگین زمان رسیدگی به پرونده های قضایی در شهرستان شاهرود ابتدای سال 93، 82 روز کاری بود و این میزان در پایان همان سال به 62 روز، در پایان سال 94 به 41 روز و در پایان سال 95 به 39 روزکاهش یافت.
شهرستان شاهرود 240هزار نفر جمعیت دارد.
7358/6167
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.