در سفر اردیبهشتماه رئیس ستاد اجراییفرمان حضرت امام(ره) به گرمسار مقرر شد 300 میلیارد ریال سرمایهگذاری برای ایجاد اشتغال و ریشهکنی بیکاری در این شهرستان بر اساس مدلهای توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت انجام گیرد.
به گزارش ایلنا، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در جلسه شورای اداری گرمسار تأکید کرده بود این شهرستان میتواند به عنوان پایلوت برای توسعهی اشتغال، حمایت از کارآفرینان و توانمندسازی اقتصادی به ویژه در بخش مشاغل خانگی و روستایی در مناطق محروم و کم برخوردار تعیین شود و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از این اقدام حمایت مالی و تسهیلاتی خواهد کرد و به همین منظور بالغ بر 300 میلیارد ریال براساس الگوی توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت به این امر اختصاص میدهد.
به گزارش دریافتی، به تازگی جلسهای به منظور پیگیری تعهدات این سفر و بررسی چگونگی اجرایی کردن طرحهای توانمندسازی اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان گرمسار با حضور دکتر عسکریآزاد رییس هیأت مدیره بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مهندس سعید جعفری مدیرعامل بنیاد برکت، دکتر غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، مدیران اجرایی شهرستان گرمسار، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان و تعدادی از معاونان و مدیران بنیاد برکت برگزار شد.
در این جلسه، دکتر عسکریآزاد با تأکید بر اینکه اولویت بنیاد برکت ایجاد اشتغال است، گفت: عمده فعالیت ما به سمت اشتغالزایی سوق پیدا کرده است. طرح سرمایهگذاری 300 میلیارد ریالی برای توسعه اشتغال در شهرستان گرمسار و روستاهای تابعه از تیر ماه 97 آغاز و تا پایان سال 98 ادامه خواهد داشت.
رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت در خصوص مشاغل دارای اولویت در این طرح نیز افزود: مشاغلی همچون پرورش دام سبک، تولید محصولات گلخانهای، قالیبافی، صنایع دستی، مشاغل خانگی و روستایی و طرحهای اقتصادی اجتماعمحور در اولویت قرار دارند. خانوادههایی که امکان پرورش دام سبک در روستاهای خود را دارند شناسایی خواهند شد و همچنین با تعاونیهای فرش به شرط اشتغالزایی و تضمین خرید محصول نهایی قرارداد منعقد و منابع مالی مورد نیازشان تأمین خواهد شد. همچنین با توجه به تنوع اقدامات انجام گرفته در گرمسار میتوان نمایندهای از سوی بنیاد برکت تعیین و برای انجام هماهنگیهای بیشتر با دستگاههای اجرایی و کارآفرینان در منطقه مستقر کرد.
به گفته رئیس هیأت مدیرهی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، حمایت از طرحها و فعالیتهای اقتصادی خانگی تا گسترش و تبدیل آنها به کارگاههای صنعتی از جمله اولویتهای این بنیاد است.
مهندس جعفری مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این جلسه با اشاره به سفر دکتر مخبر به گرمسار اظهار کرد: پس از این سفر همکاران ما در دو بخش مشارکتهای اقتصادی اجتماعمحور و بنگاهمحور به منطقه سفرهای متعدد داشته و به منظور بررسی و شناسایی امکانات و ظرفیتهای اقتصادی با بخشداران، مردم و کارآفرینان مناطق مختلف شهرستان گرمسار جلساتی را برگزار کردهاند.
وی در ادامه افزود: نتیجهی برگزاری این جلسات، تبیین الگوها و مدلهای بنیاد برکت در حوزهی ایجاد اشتغال و توانمندسازی اقتصادی بود. در حال حاضر، اطلاعات مربوط به فعالیتها و ظرفیتهای اقتصادی هر منطقه به شکل تفکیکشده در اختیار ماست و قرار شده تا ظرف دو هفتهی آینده و پس از بررسیها و جمعبندیهای لازم، طی برنامهای مدون به رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ارایه شود.
مهندس جعفری در ادامه گفت: بخش عمدهی فعالیت بنیاد برکت در گرمسار در حوزهی الگوهای اقتصادی اجتماع محور «آفتاب» و «آسمان» و طرح تسهیلاتمحور «مهتاب» متمرکز خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه در طرحهای اشتغالزایی محدودیتی وجود ندارد، یادآور شد: وجود پشتیبان برای تضمین تأمین مواد اولیه و خرید محصول نهایی و بیمهی فعالیتهای تولیدی و محصولات در طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت اهمیت فراوانی دارد که باید توسط مسئولان شهرستان گرمسار به آن توجه ویژه شود.
نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی نیز از تشکیل چند جلسه با حضور فرماندار گرمسار و بخشداران مناطق پس از سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به این شهرستان خبر داد و گفت: برای ریشهکنی بیکاری در 7 روستای ایوانکی 64 طرح اشتغالزایی با اعتبار 160 میلیارد ریال برای معرفی به بنیاد برکت درنظر گرفته شده است که سبب ایجاد اشتغال مستقیم برای 400 متقاضی کار خواهد شد.
دکتر غلامرضا کاتب افزود: همچنین در شورای اداری گرمسار جلساتی به منظور بررسی اشتغالزایی در خود شهر و روستاهای مرکزی برگزار و طرحهایی تهیه شده است.
وی افزود: با پرداخت 300 میلیون ریال تسهیلات به هر متقاضی اشتغال، دیگر عذری برای افراد فاقد کار نمیماند و میتوان گفت به همت بنیاد برکت تا یکسال آینده بیکاری در گرمسار ریشهکن خواهد شد.