مهدی عبدوس روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: افزایش فضاهای ورزشی و رایگان قراردادن اماکنی مانند استخر مهمترین مطالبه ورزشکاران ناشنوای استان از مسوولان است.
وی اظهارداشت: 11 رشته ورزشی مانند تکواندو، کشتی، والیبال، فوتسال، شنا، شطرنج، دارت ، گلف، پینگ‌پنگ ، فوتبال دستی ، پیاده‌روی، کوهنوردی رشته‌های فعال زیر پوشش این هیأت هستند .
وی با اشاره به همکاری اداره کل و ورزش و جوانان استان برای در اختیار گذاشتن فضا و فعال بودن این هیأت، افزود: تلاش این نهاد در حمایت از این هیأت و تلاش برای رفع مشکلات ناشنوایان ستودنی است اما پویا ماندن ورزشکاران و افرادی که با محدودیت مواجهند نیازمند استمرار این توجهات است.
سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان سمنان افزایش فضاهای ورزشی را از مهمترین نیاز ورزشکاران این هیأت برشمرد و یادآور شد: رشته‌های انفرادی منعی برای فعالیت در این سالن‌ها ندارند و می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند اما رشته‌های جمعی مانند فوتسال و والیبال نیازمند سالن ‌ورزشی هستند.
عبدوس با تأکید بر این که توجه به ورزش ناشنوایان و فعال بودن این هیأت با مدال‌آورای و راهیابی به المپیک ناشنوایان همراه است، افزود: ورزشکاری از این هیأت سال گذشته عازم مسابقات کشتی ناشنوایان کشور شد و مقام اول کشور را کسب کرد و در رشته والیبال یک بازیکن از سمنان به همراه تیم ملی در سال گذشته راهی مسابقات المپیک شد.
سرپرست هیات ورزش های ناشنوایان استان بکارگیری و استفاده از نیروی متخصص برای پویاتر شدن ورزش‌های ناشنوایان را از برنامه‌های این هیأت دانست و یادآور شد: هیأت ورزش‌های ناشنوایان در شهرستان‌ها تشکیل شد و اعضای کادر آن از ناشنوایان هستند.
به گزارش ایرنا، استان سمنان 30 هزار ورزشکار سازمان‌یافته دارد 400 نفر در استان سمنان در هیات ورزش‌های ناشنوایان به صورت سازمان‌یافته فعالیت می‌کنند.
بیش از 11 رشته ورزشی در هیات ورزش‌های ناشنوایان فعال است.
6026/م-ع
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.