حسن شکراللهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : برای این نهاد 190 ردیف شغلی مصوب کشوری برنامه ریزی شده است درحالی که اکنون فقط 90 نفر در هلال احمر استان مشغول بکار هستند.
وی اظهارداشت: بخشی از نیروهای جمعیت هلال احمر سمنان به صورت داوطلب بوده و بدون دریافت حقوق مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به بخش معاونت جوانان این نهاد، خاطرنشان کرد : زیرساخت های لازم برای فعالیت جوانان امدادگر با حضور داطلبانه و بدون دریافتی در این بخش از جمعیت هلال احمر سمنان مهیاست.
شکراللهی ادامه داد : دولت کمک هایی به جمعیت هلال احمر سمنان به منظور صرف هزینه ها در موارد مختلف در نظر گرفته اما هنگام تخصیص، بخشی از اعتبارات پرداخت نمی شود.
به گفته وی با مدیریت و برنامه ریزی در خصوص حقوق کارکنان، بدهی جمعیت هلال احمر به مجموعه این نهاد ندارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با تاکید به فعالیت مستمرکارکنان این نهاد بیان کرد : کارکنان هلال احمر با حقوق و دریافتی پایین، با جان و دل تلاش می کنند و حتی کارکنان بازنشسته این نهاد به صورت رایگان به خدمت خود در استان ادامه می دهند.
وی تصریح کرد : درصد قابل توجهی از اعتبارات جمعیت هلال احمر سمنان، استانی است و نگاه و توجه مسوولان استان به این نهاد در سال های اخیر مثبت و افزایش یافته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سمنان بیان داشت : برای سال 97 فرمانداری های استان برای جمعیت هلال احمر بودجه خوبی را در نظر گرفتند که این امر نشان از همکاری و نگاه مثبت مسوولان استان در راستای حمایت از این نهاد است.
شکراللهی به ساخت آشیانه بالگرد در پایگاه هوایی سمنان اشاره کرد و یادآورشد : ساخت و راه اندازی این مکان از محل اعتبارات استانی با 30 میلیارد ریال تامین شده است.
وی احداث واحد دیالیز در شاهرود را اقدام مثبت این نهاد اعلام کرد و افزود : بخش معاونت درمان کارهای توانبخشی مانند ساخت و راه اندازی واحدهای درمانی برعهده دارد و واحد دیالیز شاهرود با بهترین خدمات و فضای فیزیکی و نیروی مجرب به کمک خیرین وابسته به این جمعیت ساخته شده است.
وی اظهارداشت : با کمک های مردمی تعداد تخت های این واحد دیالیزی از 12 تخت به 16 تخت افزوده شده است.
به گفته وی در بخش معاونت آموزش رسالت آموزش همگانی مردم در مواجه با حوادث گوناگون به عهده این جمعیت است و نیاز به فرهنگ سازی در این ضروری است.
شکرالهی به طرح خادم با شعار هر خانواده یک امدادگر اشاره کرد و گفت : این طرح در همه شهرستان ها و حتی مناطقی دارای جمعیت کم در مراکزی چون خوابگاه ها، کارخانها و پادگان ها آموزش های اولیه امدادی در مواقع بحرانی را ارایه دهند.
وی ادامه داد : امدادگران این جمعیت طی چند مرحله مراجعه به منازل یک سری نکات ایمنی در زمان وقوع حادثه را بیان می کنند و به مردم نحوه برخورد با بحران را آموزش می دهند.
شکرالهی ادامه داد : زمانی که والدین با آموزش کمک های اولیه و امدادی آشنا باشند این اطلاعات را راحت تر به نسل بعدی انتقال می دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خاطرنشان کرد : آینده نگری در این زمینه به کمک آموزش و فرهنگ سازی ها ، می تواند جامعه را از بروز بسیاری از معضلات و آسیب ها نشات گرفته از ناآگاهی های عمومی رها سازد.
12 پایگاه های امداد و نجات هلال احمر در استان سمنان وجود دارد، هموطنان گرفتار در حوادث مختلف می توانند از طریق شماره 112 سامانه امداد و نجات هلال احمر، از خدمات این نهاد بهره مند شوند.
7342/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.