به گزارش ایرنا، در این نشست سیدمحمد حسینی نژاد معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع برق استان، حمیدرضا حسینی مدیرکل امور عشایری استان، عباس افتخاری ممقانی مدیرعامل شرکت تولیدی و صنعتی صنایع الکترونیک سازان سمنان، محمدحسن عصار حسینی رییس هیات مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی سازان، سعید کامیابی دانشیار حوزه اقلیم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، محمدرضا شفیعی مجری طرح تولید پراکنده شرکت توزیع برق استان سمنان حضور داشتند.
آنان تاکید کردند که استفاده بی رویه از سوخت فسیلی در جهان برای تولید انرژی موردنیاز، موجب انباشت گازهای آلاینده بویژه گاز دی کسیدکربن و معضلی برای محیط زیست شده است.
این کارشناسان گفتند: استفاده از انرژی های تجدید پذیر و پاک در دنیای امروز ضروری است و کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه با سرعت به سمت استفاده از این انرژی ها رفته اند.
فلات مرکزی ایران دارای ظرفیت های فراوان برای شکوفایی انرژی خورشیدی است و برای تحقق این امر به تاکید این کارشناسان باید نقشه راه داشت و فرهنگ سازی برای ترویج این نیاز ضروری امری اجتناب ناپذیر دانستند.
قرارداشتن استان سمنان در دل دشت کویر در مرکز کشور، باعث شده این استان سالانه حدود 300 روز آفتابی داشته باشد، از سویی نیاز صنعت این استان به انرژی برق، سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه های خورشیدی در سمنان را از نظر علمی، اجرایی و اقتصادی توجیهه‌پذیر کرده است.
استان سمنان بیش از یک هزار و 700 واحد صنعتی و تولیدی دارای پروانه بهره برداری دارد، حدود 70 درصد از انرژی برق در استان سمنان صرف بخش تولید می شود که شامل 50 درصد در حوزه صنعت و 20 درصد در حوزه کشاورزی است و نرخ متوسط مصرف برق در این استان در بخش خانگی حدود 300 کیلو وات ساعت کمتر از میانگین کشوری است.
گزارش تکمیلی این میزگرد روزهای آینده در سایت ایرنا سمنان منتشر می‌شود.
6026/7339/7342
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.