استاندار سمنان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در ادامه این مطلب با بیان این که تدبیر دکتر روحانی منجی اقتصاد کشور شد و ارایه تسهیلات رونق تولید باعث بازگشت واحدهای صنعتی نیمه فعال به چرخه تولید شده است، افزود : سال گذشته بیش از سه هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی و کشاورزی این استان پرداخت شد که گامی مهم در رونق کسب و کار است.
سید شهاب الدین چاوشی گفت : پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی و کشاورزی استان سمنان در مجموع در 2 سال گذشته به حدود هشت هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی اظهارداشت : در سال 96 بیش از 20 طرح مهم اقتصادی به ارزش 11 هزار و 670 میلیارد ریال در استان بهره برداری شد که این امر به اشتغال حدود سه هزار نفر منجر شده است.
وی خاطرنشان کرد : به دلیل مشکلات اقتصادی و کاهش قیمت نفت، بخشی از مصوبات سفر کاروان تدبیر و امید به این استان تاکنون اجرایی نشده که دولت درصدد تخصیص اعتبار و تکمیل طرح های وعده داده شده است.
چاوشی تصریح کرد : عملکرد دولت با توجه به رکود اقتصادی و تحریم های ناجوانمردانه در بحث اشتغالزایی رضایتبخش بود، اما گام های بیشتری باید برای افزایش رونق کسب و کار در کشور برداشته شود.
استاندار سمنان با بیان این که ظرفیت های اقتصادی و معدنی استان برای رونق کسب و کار مثال زدنی است و باید این منابع سرشار اقتصادی برای فعالان بخش اقتصادی اطلاع رسانی شود، اضافه کرد : دستیابی به روند آرمانی اشتغال و رونق کسب و کار فاصله زیادی باقی است، اما افزایش اشتغال با وحدت مردم و مسوولان نظام میسر است.
به گزارش ایرنا، در سال 96 نرخ مشارکت اقتصادی استان سمنان 39.4 درصد بود و سهم شاغلان در بخش های مختلف اقتصادی استان در بخش خدمات بیش از 49 درصد، در بخش صنعت و معدن بیش از 33 درصد و در کشاورزی بیش از 18 درصد است.
در این استان یکهزار و 800 واحد صنعتی و تولیدی با دستکم 40 هزار نفر نیروی انسانی فعالیت دارد.
6026/7339
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.