در ادامه این مطلب آمده است : چند قدم بیشتر به آغاز سال نو و فصل جدید باقی نمانده است، فصلی که نوید رویش و زایش تازه‌ای به همراه دارد. فصلی که شروع بهار طبیعت و عید چند هزار ساله ما ایرانیان است که باید به‌طور قطع هرگونه کهنه بودن و فرسودگی و پلشتی از میان رفته تا جای آن زندگی نوین بهتر و زیباتراز قبل بگیرد سنت جشن عید نوروز نیز یکی از سنن و آدابی است که از بین جشن‌های متعددی که ایرانیان باستان داشته‌اند، از رونق بیشتری برخوردار و ماندگار شده است، این جشن ملی به نوعی با مذهب و دین ما ایرانیان پیوند خورده است بطوری‌که حتی برخی از محققین این عید را مصادف با خلافت حضرت علی علیه‌السلام دانسته و به نظر می‌رسد، باعث اهمیت این عید نزدما ایرانیان تقارن این دو رویداد مبارک بوده است. از این رو تحویل سال نو باعث شده تا سوء حال ما مبدل به حسن حال شود و زنگار صفات ناپسند از آینه دل ما زدوده و عشق و مهربانی جایگزین شود.
شوربختانه سالی که پشت سرگذاشتیم، سال چندان شاد و با نشاطی برای ساکنان این سرزمین کهن نبود حوادث بسیار تلخی رخ داد که موجب رنج و آلام مردم این دیار شد، از سیل وزلزله گرفته تا گرفتار شدن کارگران در معدن ذغال سنگ، از غرق شدن کشتی سانچی و از تصادف ترن گرفته تا سقوط هواپیما و از رکود اقتصادی گرفته تا زیر خط فقر مطلق بودن تعداد زیادی از هموطنان ما از این است. بیماری افسردگی دامنگیر خیل عظیمی از مردم شد آرامش جامعه جای خود را به عصبانیت بخشید و از سوی دیگر مدیران جامعه ما به‌جای همدلی و اتحاد هرازگاهی علیه یکدیگر داد سخن دادند و برخی از مسئولین سابق نیز بر عدم آرامش دامن زدند و مرتب از بی‌عدالتی دستگاه عدالت سخن گفتند. دیگری از حقوق نجومی می‌گفت و آن دیگر از املاک نجومی و مرتب بحث از عدم اطمینان مردم به موسسات مالی و فرار سرمایه‌ها از کشور بود. البته اعتقادات مذهبی و دینی ما به هیچ وجه مخالف عید و بیداری مجدد زمین و زمان نیست، ما هم چون گذشته لحظه تحویل سال را پررنگ برگزار می‌کنیم. همانگونه که مردم در شهرهای مقدس به امامزاده‌ها و اماکن مقدس مشرف می‌شوند و شیرازی ها به حرم شاهچراغ و مردم قم به بارگاه حضرت معصومه و به‌ویژه زائران مشهد مقدس به پابوس حضرت رضا(ع) می‌شتابند و مردم تهران به حرم حضرت عبدالعظیم و مردم سمنان به امام‌زاده یحیی بن موسی کاظم و معصوم‌زادگان مشهور دیگر می‌روند که همه اینها نشانه این است که اسلام دین جشن و شادی هم هست و کسی نباید تصور کند که مسلمانان باید همواره با غم و غصه قرین باشند و شادی اختصاص به مردمان مغرب زمین و یا مردم غیر مسلمان دارد کما‌ اینکه ما به غیر از عید نوروز جشن‌های مذهبی فراوانی مانند عید فطر و قربان، میلاد با سعادت ائمه اطهار(ع) از سیزدهم رجب تا نیمه شعبان، هفدهم ربیع الاول، هفته وحدت میلاد حضرت محمد(ص)، میلاد با سعادت فرزند نازنین پیامبر حضرت فاطمه زهرا(س) داریم که همه این‌ها روز جشن و شادی عالم است.
لذا نگارنده خطاب به همه کسانی که مسلمان و محبان این سرزمین کهن و وطن خود هستند، میگویم ای کسانی که از عصبانیت جامعه سخن میگویید، ای
دلسوزانی که راضی به افسرده و غمگین بودن مردم این مرز و بوم نیستید، ای آنانی که در پی رونق اقتصادی و ت اش و کار و کوشش مضاعف هستید، بیایید به جای در پوستین افتادن یکدیگر و یا خدای ناکرده دست درازی به اموال عمومی وثروت اندوزی باشید، خاصه مدهوش رفاه و آسایش، شادی و سرزندگی هشتاد میلیون مردم را سرلوحه کار خود قرار دهید، تا در سایه ت اش مضاعف و صداقت راستین و احساس مسئولیت در قبال مردم قانع و صبور کشوری بسازید که نه تنها در منطقه اول بلکه الگوی همه جهانیان باشید.
6026/7342
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.