محمد طاهری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : برای اجرای این طرح مهم ملی تاکنون بیش از 400 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است اما به دلیل رویکردهای نامشخص، اجرای این طرح متوقف شده است.
وی اظهار داشت : اجرای طرح لوله گذاری از چشمه قطری به شاهرود تاکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اتخاذ تدابیر راهبردی امیدواریم ادامه اجرای آن در سال جاری از سر گرفته شود.
طاهری تصریح کرد : انتقال آب از سد کالپوش به شاهرود یکی دیگر از اقداماتی است که می توان برای رفع کمبود آب در این شهرستان اقدام کرد.
طاهری ادامه داد : بحران کمبود آب در 90 درصد مناطق شهری استان سمنان وجود دارد و باید شرکت آب منطقه ای سمنان با اتخاذ راهبردهای منطقی و کاربردی برای رفع این چالش به صورت صد درصدی اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد : 66 درصد آب آشامیدنی در مناطق شهری این استان از قنات ها، چشمه ها و آب های سطحی انجام می شود و اگر تنها یک قنات در سال خشک شود نگرانی قابل توجهی برای رفع کمبود آب در استان ایجاد می شود.
طاهری تصریح کرد : علاوه بر کمبود آب، شرکت آب و فاضلاب شهری استان با بحران فرسودگی شبکه های انتقال آب مواجه است و باید با تخصیص اعتبار لازم برای جلوگیری از هدر رفت آب اقدام کرد.
میانگین سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 لیتر است، در استان سمنان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود.
استان بیش از 700 هزار نفری سمنان هشت شهرستان دارد.
75 درصد آب آشامیدنی استان سمنان از چاه و 25 درصد از آب های سطحی و دیگر منابع تامین می شود.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.