علی اصغر جمعه ای روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : 20 واحد صنعتی در سمنان و 30 واحد تولیدی در گرمسار به دلیل کمبود آب در چهار سال گذشته از مدارچرخه تولید خارج شد و رفع تنش آبی در شهرک های صنعتی استان باید در اولویت کاری دستگاه های اجرایی مربوط قرار گیرد.
وی اظهارداشت : بیش از 20 درصد از واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی استان متناسب با طرح آمایش سرزمینی راه اندازی نشده اند و به این علت شاهد تعطیلی تدریجی تعدادی از این واحدها در سمنان هستیم.
وی با بیان این که باید طرح آمایش سرزمینی و توجه به زیرساخت های سرمایه گذاری برای راه اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی در اولویت قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در سمنان برای اجرای طرح های توسعه ای شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی منطقه در نظر گرفته نمی شود.
به گزارش ایرنا، تعریف آمایش سرزمینی را نوعی نظام برنامه ریزی با هدف توزیع بهتر جمعیت با توجه به منابع طبیعی و فعالیت های اقتصادی بیان می کند.
مقوله آمایش سرزمین بعنوان تلفیقی از سه علم اقتصاد، جغرافیا و جامعه شناسی است.
جمعه ای اضافه کرد : سرمایه گذار برای اشتغال آفرینی در یک منطقه بسیار حساس و دقیق است و در مناطقی که احساس ناامنی کند حاضر به هزینه اعتبار نخواهد بود.
کسری مخزن آب زیرزمینی در سمنان به 143 میلیون متر مکعب در سال می رسد و در این استان سالانه یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب تولید می شود که چهار درصد در بخش صنعت و خدمات به مصرف می‌رسد.
در استان سمنان بیش از هزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که سهم 38 درصدی در اشتغال این استان دارد، در نیمه نخست امسال از استان سمنان بیش از 323 هزار تن کالا با ارزآوری 143 میلیون و 405 هزار و 816 دلار صادر شده است که از نظر ارزش دلاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته17 درصد افزایش داشت.
6026/7339
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.