علی اصغرمجد روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : بحران کمبود آب در 14 روستا و شهرهای دامغان و امیریه این شهرستان بحرانی است که باید با نوسازی شبکه های انتقال ، از هدر رفت آب در این منطقه جلوگیری کرد.
وی اظهارداشت : 60 درصد آب آشامیدنی مناطق شهری دامغان از آب زیرزمینی، چشمه ها و آب های سطحی تامین می شود که باید با اتخاذ تدابیر راهبردی از افزایش تنش آبی در این شهرستان بکاهیم.
به گزارش ایرنا، 75 درصد آب آشامیدنی استان سمنان از منابع زیرزمینی و 25 درصد از آب های سطحی و دیگر منابع تامین می شود.
مجد ادامه داد : شهرهای امیریه و دامغان در زمان اوج مصرف 40 و 60 و لیتر بر ثانیه با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند که باید برای رفع این معضل با حفر چند حلقه چاه در کمترین زمان ممکن اقدام کرد.
وی اضافه کرد : برای رفع کمبود آب در چهار روستای دامغان، برای کوتاه مدت در شهریور ماه امسال سه حلقه چاه حفر شد که این امر در کاهش دغدغه تامین آب در مناطق دور دست این شهرستان تا حدود زیادی تاثیرگذار بود.
فرماندار دامغان ادامه داد : انتقال آب دریای خزر به سمنان راهکاری مهم و اصولی برای رفع بحران آبی در این استان است و باید با اتخاذ تدابیری راهبردی برای رفع این معضل اقدام کرد.
به گزارش ایرنا، متوسط سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 لیتر است، در استان سمنان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود.
شهرستان دامغان بیش از 90 هزار نفر جمعیت دارد.
7339/6026
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.