احمد همتی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با وعده افزایش یارانه ها درصدد فریب مردم هستند و باید برای تحقق این وعده، برنامه های جامع از سوی آن ها ارایه شود.
وی اظهارداشت: بارها در مناظره های مختلف، سایر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از افرادی که وعده افزایش یارانه و کارانه در تبلیغات را می دهند خواسته اند که برنامه ارایه دهند اما تاکنون شاهد ارایه هیچگونه برنامه ای از سوی آن ها نبوده ایم.
وی خاطرنشان کرد : هیچ منبعی برای تامین اعتبار افزایش یارانه های وعده شده وجود ندارد و این طور به نظر می رسد که این افراد، سیاست چاپ پول را در سر می پرورانند.
نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : با دلال بازی ها و وعده های واهی بعضی از نامزدهای انتخاباتی، به یقین فاجعه هشت سال دولت پیش در کشور تکرار می شود.
همتی تصریح کرد : با تهمت زنی و دادن وعده های پوچ ، مشارکت مردم در انتخابات پرشور نمی شود بلکه با ارایه برنامه شفاف و کاربردی می توان برای سربلندی ایران اسلامی تلاش کرد.
وی ادامه داد :رنامزدهای انتخابات باید به وفای به عهد که در دین مبین اسلام تاکید فراوانی به آن شده توجه کنند و باید بدانند که با دروغ و افترا نمی شود کشور را مدیریت کرد.
نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت : مردم ایران از هوشیارترین مردمان جهان هستند و در 29 اردیبهشت با عزمی مثال زدنی و همبستگی ملی برای ادامه پیشرفت روز افزون در کشور به صحنه می آیند.
عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: بیان وعده های به دور از منطق و دروغ از سوی برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، توهین به شعور و آگاهی ملت بزرگ ایران است.
محسن طاهری با بیان اینکه وعده های غیرمنطقی نامزدها ناشی از هیجان زدگی در صحنه انتخابات است، یادآور شد: در دین مبین اسلام به رویکرد وفای به عهد توجه ویژه ای شده است و بیان شعارهای غیر واقعی حکم فریب مردم را دارد.
وی خاطرنشان کرد : نباید با وعده های پوچ و واهی وسخنانی که در پشت آن هیچ برنامه منسجمی وجود ندارد، مردم را فریب داد و باید به عنوان یک اصل انکارناپذیر، آگاهی آحاد جامعه را در نظر گرفت.
وی تصریح کرد : وعده های انتخاباتی واهی و پوچ، زمینه دو دستگی و تفرقه در جامعه را ایجاد می کند و نباید با ارایه برنامه های تنش زا، اتحاد و وحدت کشور از بین برود.
وی ادامه داد : شفاف سازی و ترسیم برنامه های عملیاتی می تواند در عیارسنجی نامزدها بسیار تاثیرگذار باشد و مردم می توانند با بینش و درک متقابل برای رفع مشکلات گام بردارند.
عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی سمنان تصریح کرد : ارایه برنامه های فریب دهنده و غیر عملیاتی زمینه بی اعتماد مردم از نظام جمهوری اسلامی را فراهم می کنند و 6 نامزد انتخاباتی باید خدامحوری و توجه به ارزش های انقلاب اسلامی را ملاک برنامه های تبلیغاتی قرار دهند.
به گزارش ایرنا ، دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت 96 برگزار می شود‌ و استان سمنان که دارای هشت شهرستان، 20 شهر، 15 بخش و 400 روستاست، در انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا هزار و 19 نفر به عنوان اعضای اصلی و 642 نفر به عنوان اعضای علی البدل در شوراهای اسلامی شهری و روستایی انتخاب می شوند.
/1860/6103/7339
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده: جانعلی فتحی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.