به گزارش ایرنا، محمدرضا خباز روز شنبه در نوزدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در سالن یادگار امام(ره) با اشاره به حجم طرح های نیمه تمام استان و ضرورت تکمیل و بهره برداری از آن ها در سریع ترین زمان ممکن، افزود: برای تکمیل طرح های نیمه تمام باید نسبت به واگذاری آن به بخش خصوصی اقدام و از ظرفیت سرمایه گذاران در بهره برداری سریع تلاش کرد.
وی با بیان این که مدیران اجرایی باید طرح هایی را که امکان تکمیل و بهره برداری از آن با اعتبارات دولتی وجود ندارد را به بخش خصوصی واگذار کنند، اظهار کرد : مسوولان باید به این باور برسند که با اعتبارات دولتی نمی توان کشور را اداره کرد و قبول کنند که تصدی گری بهترین و مناسب ترین راه حل و به نفع دستگاه اجرایی و مردم است.
استاندار سمنان با تاکید بر این که هم اکنون چاره‌ای جز تکیه بر توان و ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای تکمیل طرح های نیمه تمام نداریم، بیان داشت: متاسفانه این استان در بحث واگذاری طرح ها به بخش خصوصی عقب است و مدیران اجرایی باید جدیت و تلاش بیشتری به خرج دهند.
خباز با اشاره به این که مدیران باید اعتماد بخش خصوصی و سرمایه گذاران را جلب کنند، اضافه کرد : حضور بخش خصوصی برای تکمیل این طرح ها از اتلاف سرمایه‌گذاری انجام‌شده از سوی دولت در این طرح ها جلوگیری می‌کند.
وی با بیان این که تا سال گذشته 85 درصد بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری ‌شده، تصریح کرد: رشد و توسعه کشور و استان با اندک بودجه امکان‌پذیر نیست و باید به منظور چابک‌سازی دولت گام بلندی برداریم.
استاندار سمنان، با تقدیر از تلاش های اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان در واگذاری طرح ها به بخش خصوصی، گفت: خوشبختانه این دستگاه اجرایی در واگذاری طرح های دولتی نیمه تمام به بخش خصوصی بسیار موفق عمل کرده و هم اکنون نیز طرح واگذاری استخرهای نیمه تمام را اجرایی کرده که اقدامی مطلوب و مبارک است.
خباز در ادامه با اشاره به تلاش های صورت گرفته در استان در بحث اقتصاد مقاومتی، گفت: در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قرار است کار فوق العاده و جهادی انجام شود، بنابراین با توجه به زمان محدود انتظار می رود تا مدیران تلاش ها و فعالیت خود را در این موضوع 2 برابر کنند.
وی با اشاره به کسب رتبه برتر استان در 2 شاخص در بین استان های دیگر، تاکید کرد : باید تمام همت و تلاش خود را به کار گیریم تا پایان سال در 2 یا سه شاخص دیگر هم استان رتبه اول کشور را به دست آورد.
دبیر کمیسیون شورای هماهنگی بانک های استان سمنان، هم از پرداخت سه هزار و 200 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به 560 واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی استان خبر داد و گفت: بانک های استان در زمان حاضر توانستند به 72 درصد از تعهدات خود در پرداخت تسهیلات عمل کنند.
حسن مونسان با انتقاد از چهار بانک استان که در پرداخت تسهیلات رونق تولید مشارکت نکرده اند، اظهار کرد : متاسفانه این بانک ها پرداخت هزار و 120 میلیارد ریال تسهیلات را تعهد کردند که تاکنون ریالی از آن را پرداخت نکرده و باید تعیین تکلیف شود.
وی افزود : اگر این بانک ها به تعهد خود در سریع ترین زمان ممکن عمل و نسبت به پرداخت این تسهیلات رونق تولید به واحد ها اقدام کنند، پیشرفت استان به حدود 92 درصد می رسد و هشت درصد باقی مانده نیز تا پایان بهمن ماه امسال پرداخت خواهد شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان هم، از تلاش برای افزایش ارزش افزوده معادن استان تا سقف 50 برابر زمان حاضر خبر داد و گفت: هم اکنون از 550 معدن ثبت شده، در مرحله اول تعداد 30 معدن معرفی که به هفت هزار و 870 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش نیاز دارند.
بهروز اسودی افزود : در صورت تامین این میزان اعتبار، برای 2 هزار و 336 نفر به صورت مستقیم و پنج برابر این رقم اشتغال غیر مستقیم ایجاد می شود.
وی گفت: تولید گچ ترکیبی، غنی سازی سنگ آهن، استحصال فلز مس کاتد و استحصال کنستانتره طلا به روش ثقلی از مهم ترین برنامه های استان برای فرآوری محصولات است.
به گزارش ایرنا، در این نشست که معاونان استانداری، جمعی از مسئولان اجرایی و مدیران اقتصادی استان، فرمانداران حضور داشتند، گزارشی از روند اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان های دامغان، سرخه و مهدی شهر از سوی فرمانداران ارائه شد.
همچنین در این جلسه از 46 دستگاه برتر استان سمنان در برگزاری طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن 95 به روش اینترنتی، تجلیل شد.
7470/6026/
خبرنگار: علیرضا عربی **انتشار دهنده: جانعلی فتحی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.