سولماز میرزامحمدی شامگاه چهارشنبه اظهار داشت: کارشناسان معاونت غذا و دارو با توجه به بحران شیوع ویروس کرونا و نیاز شدید به ضدعفونی کننده‌های بر پایه الکل اتیلیک و ظرفیت سنجی کارخانه های تولیدی زیر پوشش حوزه نظارتی ، پیشنهاد تولید الکل را با توجه به تجهیزات مشابه به مسوولان کارخانه کنسانتره ارائه نمودند.

 وی با بیان اینکه برای شروع تولید الکل اتیلیک ۷۰ و ۸۶ درصد در دستور کار است، تصریح کرد: به همت کارشناسان به زودی تولید الکل اتیلیک ۹۶ درصد هم انجام خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تولید روزانه پنج تن الکل اتیلیک را در این کارخانه پیش بینی کرده و اظهار نمود: الکل تولیدی با نظارت معاونت غذا و دارو  در اختیار کارخانه های تولید کننده مواد ضدعفونی کننده و صنایع قرار خواهد گرفت .

میرزامحمدی  پیش بینی کرد در آینده  نزدیک علاوه بر رفع نیاز استان، امکان ارسال الکل تولیدی به سایر استانها نیز وجود خواهد داشت . 

وی با بیان اینکه این کارخانه در سال های گذشته تنها در فصل تابستان و اوایل پاییز فعالیت داشته، ادامه داد:  با این تغییر کاربری امکان فعالیت در تمام فصول سال ایجاد می شود که این امر موجب رونق اشتغال در منطقه است.

کارخانه کنسانتره توحید شاهرود در آغاز فعالیت از سال ۱۳۸۶ پنج هزار تن انگور و سه هزار تن سیب درجه سه فرآوری کرد، اما در سال ۸۷ به خاطر سرمازدگی مزارع و باغ‌ها، کنسانتره انگور تولید نشد و فقط سه هزار و ۵۰۰ تن سیب فرآوری شد، طی سال های ۸۶ تا ۹۲ به طور میانگین سالانه سه هزار تن آبمیوه در واحد کنسانتره شاهرود تولید شد و به مصرف داخلی رسید.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۷۶ هزار و ۳۸۹ تن در کشور به این ویروس مبتلا شده که از این تعداد چهار هزار و ۷۷۷ تن فوت و ۴۹ هزار و ۹۳۳ تن بهبود یافتند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.