سرهنگ تقی کبیری روز سهشنبه در نشست راهبری تصادفات استان سمنان در سالن اجتماعات ساختمان شماره ۲ استانداری ابراز داشت: از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال ۶ هزار و ۷۱ فقره تصادف فوتی، جرحی و خسارتی در جاده های استان رخ داد.
وی ادامه داد: تعداد جانباختگان تصادفات جاده ای استان سمنان در ۱۰ ماهه سال ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد و تصادفات منجر به فوت ۶ درصد کاهش یافته است.
رییس پلیس راه استان سمنان بیان کرد: بیشترین فراوانی در تصادفات جادههای استان متعلق به خوروهای سواری است و طبق آمار ۶۷ درصد تصادف ها مربوط به خودروهای سواری، ۱۱ درصد مربوط به وانت بارها، ۱۱ درصد مربوط به کامیون و کامیونت، چهار درصد مربوط به موتورسیکلت و بقیه مربوط به سایر وسایل نقلیه است.
وی تصریح کرد: بی توجهی به جلو با ۴۱ درصد بیشترین فراوانی تصادفات در ۱۰ ماهه نخست سال ۹۸ را در جاده های استان سمنان به خود اختصاص داده است.
کبیری یادآور شد: تصادف وسایل نقلیه با یکدیگر با ۴۲ درصد و واژگونی و خروج از جاده با ۴۳ درصد بیشترین سهم را در تصادفات جادههای استان سمنان از ابتدای فروردین تا پایان دی داشتند.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات فرهنگی ترافیکی از سوی پلیس راه استان برای رانندگان و مدیران باربری و مسافربری، راکبان موتور سیکلت، رانندگان دولتی و نظامی و دانش آموزان به منظور کاهش تصادفات بیرون شهری در دستور کار است.
رییس پلیس راه استان سمنان گفت: ۶۱ درصد تصافات استان در محور تهران به مشهد و برعکس اتفاق می افتد.
کاهش ۱۹ درصدی تصادفات فوتی در معبرهای درون شهری سمنان
رییس پلیس راهور استان سمنان گفت: تصادفات فوتی معبرهای درون شهری استان از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال ۱۹ درصد و تصادفات جرحی هشت درصد کاهش یافت.
سرهنگ موسی بزرگی در این نشست ابراز داشت: از ابتدای فرودین تا پایان دی امسال ۲۶ تصادف فوتی و سال گذشته در مدت مشابه ۳۵ فقره تصادف فوتی در معبرهای دورن شهری استان سمنان رخ داد.
بزرگی یادآور شد: تصادفات موتورسیکلت با تعداد ۲ هزار و ۵۶۱ فقره، بیشترین فراوانی تصادفات معابر دورن شهری استان سمنان بر حسب نوع وسیله نقلیه را به خود اختصاص داده است.
استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار کیلومتر راه روستایی دارد.