سمیرا خلیل نژادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دوره آموزشی کوتاه مدت در زمینههای مختلف ویژه بانوان کارمند ادارهها با هدف آشنایی بیشتر آنان با دانش مهارتی و کسب مهارت در این دهه برگزار میشود.
وی ادامه داد: در دهه فجر امسال، برنامه ویژه دیدار و بازدید از کارگاههای تولیدی کارآفرینان برتر مرکز انجام میشود.
خلیل نژادی ادامه داد: دیدار با خانواده شهدا، غبارروبی گلزار شهدا، شرکت در نمازجمعه با حضور کارکنان و کارآموزان و حضور در سرای سالمندان، از دیگر برنامههای این مرکز در دهه فجر امسال است.
وی هم چنین از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی و محلی خبر داد و گفت: باتوجه به تجربه استقبال بانوان دامغانی از جشنواره غذاهای سنتی و محلی در سالهای گذشته، یک دوره مسابقه با این عنوان برگزار میشود.
به گفته خلیل نژادی، برگزاری مسابقه نقاشی ویژه کودکان و هم چنین مسابقه ورزشی دارت و طناب کشی ویژه کارآموزان نیز از دیگر برنامههای دهه فجر است.
وی اضافه کرد: در دهه فجر امسال شرایطی فراهم شده است تا عموم مردم و علاقمندان با بازدید از مرکز فنی و حرفه ای و کارگاهها، بتوانند از نزدیک با خدمات مرکز آشنا شوند.
خلیل نژادی هدف مراکز فنی و حرفهای را ایجاد فرهنگ مهارت آموزی به منظور ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری در جامعه دانست و گفت: از ابتدای امسال تا پایان دیماه، ۹۸۱ نفر معادل ۱۲۷ هزار نفر ساعت، از برنامههای خوشه های مختلف شامل خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر استفاده کردند.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران دامغان گفت: این مرکز در سال ۹۸ موفق به برگزاری بیش از ۶۴ حرفه در بخش های ثابت، سیار شهری، روستایی، عشایری، سکونت گاههای غیر رسمی، مراکز تحت پوشش بهزیستی و بنگاههای اقتصادی شده است.
مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان دارای هشت کارگاه آموزشی صنایع چوب، صنایع دستی، صنایع غذایی، رایانه، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، صنایع بافت، طراحی و دوخت است که در ۶۴ حرفه فعال، آماده ارائه خدمت به همشهریان است.
کنده کاری روی مس، عروسک روسی، تابلو برجسته، شومیز مردانه، شیرینی پزی با خرما، نقاشی روی بوم، عکاس و رتوشگر ، میزآرایی هتل و تهیه سینی اردور، از حرفه های آموزشی جدید در سال جاری مرکز فنی و حرفه ای خواهران دامغان است.