مهدی جمال روز شنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در سالن یادگار امام استانداری افزود: اکنون ۳۵ طرح دارای موافقت اصولی با حجم سرمایهگذاری بیش از سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال نیز در مراحل مختلف اداری در دست پیگیری است.
وی بیان کرد: هفت اقامتگاه بومگردی با ظرفیت اقامت ۷۶ نفر بخشی از موافقتهای اصولی صادر شده در سال ۹۸ است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان ابراز داشت: هزینه کرد در تامین زیرساختهای گردشگری این استان از سال ۹۲ تا ۹۷ حدود ۸۲ میلیارد ریال بود.
وی، به چشمانداز توسعه در سند آمایش سرزمینی استان سمنان اشاره و تصریح کرد: این برنامهریزی، گردشگری ملی و فراملی با تاکید بر طبیعتگردی، کویرگردی و گردشگری تاریخی و فرهنگی است.
جمال تاکید کرد: اولویت استقرار فعالیتهای گردشگری بر مبنای اهداف طرح آمایش سرزمین استان سمنان است.
وی ابرازداشت: ساماندهی و تجهیز روستاهای هدف گردشگری در مناطق کوهپایهای و بیابانی و گسترش صنایعدستی، ایجاد بازارچههای دائمی صنایع دستی و بازسازی و مرمت بناهای تاریخی تعریف کاربری موزهها برای این محوطهها از جمله سیاستهای اجرایی در این زمینه است.
وی یادآور شد: ۱۵ طرح پیشران توسعه گردشگری در کارگروه سرمایهگذاری این استان تصویب شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: مجموعه گردشگری ایستگاه راهآهن بنه کوه و پارک ملی کویر شهرستان گرمسار، مجموعه گردشگری ایستگاه گرداب، اکو کمپ خوریان، کاروانسرای تاریخی آهوان و معدن گوگرد در شهرستان سمنان و اکو کمپ گردشگری توران و دشت بهشت صبا در شاهرود از جمله این طرحها است.
نشست شورای برنامهریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور استاندار، معاونان استاندار، فرمانداران و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد و مباحثی مانند اجرای طرحهای پژوهشی در حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.