حشمت‌الله عسگری روز دوشنبه در همایش نقش توانمندی‌های علمی پژوهشی دانشگاه دامغان در توسعه استان سمنان که به میزبانی سالن کنفرانس مرکز همایش‌های این دانشگاه برگزار شد افزود: استان سمنان با وجود معادن، صنایع، ظرفیت‌های گردشگری، مکان‌های فرهنگی ویژه و سرمایه‌های نیروی انسانی، از توانمندی‌های بسیاری برخوردار است که برای معرفی بهتر و استفاده از این فرصت برای توسعه، به پژوهش و توان دانشگاه‌ها نیاز است.
وی ادامه داد: توجه علمی به ظرفیت‌ها و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن، راهی برای توسعه گستره سرمایه گذاری و در نتیجه فروش بهینه سرمایه‌ و رفاه استان است.
عسگری به توانمندی های دانشگاهی استان نیز اشاره و بیان کرد: ظرفیت‌های دانشگاهی استان سمنان متنوع و فراتر از یک استان است که می‌توان با بهره‌گیری صحیح از این توان دانشگاهی، حرکت استان به سمت توسعه را سرعت بخشید. 
وی اظهار داشت: توجه به یافته‌های پژوهشی نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد تا پس از مشخص کردن خطوط قرمز، مسیر حرکت صحیح را برای خود تعریف و تبیین کنیم.
عسگری با بیان این نکته که علم قلمرو نمی‌شناسد، اضافه کرد: دانشگاه‌های ما مرز جغرافیایی ندارند و انتظار ما این است که باید به صورت طبیعی فراشهرستانی و استانی عمل کرده و به این باور برسند که جامعه به ایفای نقش آن‌ها نیازمند است.
وی افزود: برای حرکت به سمت توسعه بیشتر باید حوزه های فعال دانشگاه‌ها شناسایی شود و در کارگروه‌های مختلف از این ظرفیت‌ها بهره گیری شود.
عسگری با بیان اینکه دانشگاه دامغان با وجود ۱۶۵ عضو هیات علمی فارغ التحصیل از دانشگاه‌های معتبر، دارای توان علمی بالایی است، خاطرنشان کرد: باید با استفاده از این قابلیت‌های علمی، استارت آپ های بزرگ برای شناسایی ظرفیت‌های علمی در این دانشگاه برگزار شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: امیدواریم دانشگاه‌ها با هدفمند کردن پژوهش های علمی کمک کنند تا نیازهای استان شناسایی و برای رفع آن اقدام شود.
در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۲ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.