مراد خادم روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: پرداخت تسهیلات بر اساس بند ب ماده ۵۲ قانون دامی از محل درآمدهای صندوق توسعه ملی  به عشایراستان سمنان پرداخت شد.

وی ادامه داد: پرداخت ۲۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۳۹ نفر از عشایر استان سمنان طبق بند ب ماده ۵۲ قانون دامی موجب افزایش ۱۷۰ تن تولید گوشت قرمز در استان شده است.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد از درآمد عشایر از محل دامداری و دامپروری حاصل می شود، تصریح کرد: پرداخت تسهیلات و تامین نقدینگی برای رونق تولید و بهبود معیشت عشایر سودمند است.

مدیرکل امورعشایری استان سمنان خاطرنشان کرد: سهمیه استان از تسهیلات عشایری طبق بند ب ماده ۵۲ قانون دامی ۶۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال است که تاکنون ۲۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال آن جذب شده و جذب باقیمانده تسهیلات نیز در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: از محل تسهیلات ماده ۱۰ و ۱۲ نیز ۴۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به ۱۷ خانوار عشایری و هفت تشکل عشایری استان  پرداخت شده است.

مدیرکل امورعشایری استان سمنان گفت: تسهیلات ماده ۱۰ و ۱۲ نیز در راستای اشتغالزایی و جبران خسارت ناشی از خشکسالی های متوالی به عشایر پرداخت می شود.

 با همکاری مجلس شورای اسلامی و با اجرای بند ب ماده ۵۲ قانون دامی، از محل درآمدهای صندوق توسعه ملی یک درصد معادل حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد ریال به عنوان سرمایه در گردش برای توسعه فعالیت های دامپروری و افزایش تولید گوشت قرمز به عشایر کشور پرداخت می شود.

عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می‌شوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل می‌دهند، بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار رأس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین دارند و سالانه ۹ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز به ارزش بیش از سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تولید می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.