حبیب‌الله خجسته‌پور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: تقویت و افزایش مشارکت‌های اجتماعی در استان سمنان یکی از مهمترین دغدغه‌ها است و باید با هم افزایی بین بخشی در دستگاه‌های اجرایی و همکاری سازمان‌های مردم نهاد، بسیاری از مسائل مهم اجتماعی به خصوص در حوزه کودکان کار انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ادامه داد: سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند در حوزه کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی به دستگاه های اجرایی این استان کمک کنند و نقش آفرین باشند.

وی با اشاره به تدوین شناسنامه کودکان کار سمنان از طریق دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، تصریح کرد: مشخصات کودکان کار در زمینه‌های مختلف مانند تحصیل، خانواده، مهارت‌های فردی و علت کار کودکان در چند شهرستان استان شناسایی شد.

خجسته‌پور خاطرنشان کرد: شناسنامه تدوین شده کودکان کار به متولی اصلی آن یعنی بهزیستی ارجاع داده شد تا با بررسی‌های لازم، اقدامات مورد نیاز برای برطرف‌سازی مشکلات این کودکان را انجام دهند.

وی با بیان اینکه علت حضور اکثر کودکان کار در سطح معابر و چهارراه‎‌های استان سمنان به دلیل مشکلات اقتصادی خانواده‌ها است، اضافه کرد: بین کودک کار و خیابانی تمایز باید قائل شد، کودکان خیابانی در برخی از کلان شهرها وابستگی خانوادگی ندارند و به صورت گروهی و تیمی فعالیت‌ می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان، حل مشکل کودکان کار را نیازمند عزم جدی دستگاه های اجرایی و مشارکت سازمان های مردم نهاد دانست و یادآور شد: این مساله برای کاهش و کنترل علت های موثر در بازتولید و نیز ثمربخش بودن اقدامات برنامه‌ریزی شده برای توانمندسازی کودکان لازم است.

۲۵۰ کودک کار و متکدی در شهرستان های سمنان و دامغان با نگاه پایش در زمینه های تحصیل، بهداشت و سلامت، خانواده، مهارت های فردی و استعدادیابی، صاحب شناسنامه سلامت شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.