مهدی صمیمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا،  اظهار داشت: مدیریت روستایی، بهبود ارائه خدمات، ارتقای امنیت اجتماعی، تجارت هوشمند، مدیریت بحران، کاهش زمان امدادرسانی و کیفیت بخشی به زیرساخت های روستایی از مزایای اجرای طرح استانداردسازی نشانی مکان‌ها است.
وی ادامه داد: در طرح استانداردسازی نشانی مکان‌ها اطلاعات در زمینه کدپستی مکان‌ها و شماره ملی افراد جمع‌آوری و پس از اشتراک گذاری با یکدیگر در اختیار دستگاه های اجرایی برای استفاده قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: طرح استانداردسازی نشانی مکان‌ها برای دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان مانند آب، برق، گاز و مخابرات استفاده متعددی خواهد داشت.
صمیمیان تصریح کرد: طرح استانداردسازی نشانی مکان‌ها یک پیش نیاز اصلی برای تحقق دولت الکترونیک در استان سمنان و از طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان خاطرنشان کرد: وحدت رویه در آدرس دهی و ترویج فرهنگ استفاده از نشانی استاندارد از اهداف پایه طرح استانداردسازی نشانی مکان‌ها است.
استانداردسازی نشانی مکان‌ها نام فرایندی است که موجب ایجاد و نگهداری یک نشانی رسمی و استاندارد برای نشانی های در حال استفاده شود و g-naf یا Geocoded national address file خوانده می شود.
استان سمنان دارای ۳۰۸ روستای برخوردار از شورای اسلامی و ۲۵۷ دهیاری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.