سردار سرتیپ سید تیمور حسینی روز یکشنبه در نشست راهبردی بررسی تصادفهای استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: هر سه سال یکبار برای افزایش یا کاهش جریمههای راهنمایی و رانندگی در کشور تصمیم گیری می شود که افزایش این نرخ براساس تورم سالانه شاخص نادرستی است و انتقادهای جدی به آن وارد است.
وی خاطر نشان کرد: زمانی که برای افزایش جریمههای راهنمایی و رانندگی بحث تورم مطرح می شود به این معنا است که پرداخت جریمههای تخلف رانندگی در سبد معیشت خانوار قرار گیرد.
رئیس پلیس راه کشور اضافه کرد: تعریفهای از این دست در ارتباط با جریمههای رانندگی در کشور به طور کامل اشتباه است و ساز و کارهای دیگری برای این موضوع باید مطرح شود.
حسینی تصریح کرد: اگر تعداد خودروهای کشور را ۲۰ میلیون در نظر بگیریم و اگر تمامی این وسایل نقلیه از کیفیت بالایی برخوردار باشند، میزان تصادف رانندگی در جادههای کشور ۷۰ درصد کاهش می یابد.
افزایش تلفات جادهای در کشور نگرانکننده است
وی ادامه داد: افزایش تلفات جادهای در کشور جدی و نگران کننده است و باید با اتخاذ راهکارهای اصولی برای رفع این چالش اقدام کرد.
حسینی گفت: آمار و ارقام تلفات جادهای در کشور به شکل خطرناکی در حال افزایش است، در بدبینانهترین حالت اگر برای بازسازی جاده و بررسی کیفیت خودرو در چند سال گذشته در کشور اقدامی هم انجام نمی شد، نباید میزان تلفات جادهای در کشور به میزان قابل توجهی افزایش می یافت.
رئیس پلیس راه کشور تصریح کرد: بازسازی جادههای بیکیفیت و راهاندازی اقامتگاههای بینراهی از اقدامهای مطلوب و موثر برای کاهش سوانح رانندگی در کشور است.
در نشست راهبردی بررسی تصادفهای استان سمنان با حضور علیرضا آشناگر استاندار، منوچهر فخری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از شهرداران و فرمانداران استان سمنان حضور داشتند و در ارتباط با میزان تلفات جادهای و راهکارهای کاهش آن بحث و تبادل نظر شد.
در پنج سال گذشته ۹۰۷ نفر در جادههای استان سمنان به دلیل سوانح رانندگی جان باختند و ۶ هزار و ۴۶۶ نفر مجروح شدند.
۷۳۳۹/۶۱۰۳