محسن محمدزاده عصر یکشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگاران در سمنان، با بیان اینکه اکنون تعدادی دانشجوی خارجی از کشورهای افغانستان و عراق در مراکز دانشگاهی علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: تلاش‌ها بر این است که شمار دانشجویان خارجی در این مراکز دانشگاهی افزایش یابد.

وی بیان کرد: اکنون حدود ۳۲۰ دانشجو که به طور عمده از کشورهای افغانستان و عراق هستند در مراکز علمی کاربردی کشور تحصیل می‌کنند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: به‌منظور جذب دانشجویان خارجی بیشتر در مراکز برتر و به صورت پودمانی و مقطع‌دار برنامه‌ریزی مطلوبی انجام شد و در آینده شمار دانشجویان خارجی در دانشگاه جامع علمی کاربردی افزایش دارد.

وی به گسترش فعالیت‌های بین المللی دانشگاه و همکاری با یک دانشگاه آلمانی اشاره و اضافه کرد: توسعه و ایجاد دوره‌های بین المللی و جذب دانشجوی برون مرزی در دستور کار و برنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

** متمرکز شدن آزمون‌های درسی مراکز دانشگاه‌های علمی کاربردی

محمدزاده با اشاره به اینکه در سال تحصیلی ۹۷ به صورت آزمایشی و محدود آزمون‌های متمرکز در مراکز دانشگاهی علمی کاربردی برگزار شد، اظهار داشت: با این اقدام نقاط ضعف و قوت این رویکرد شناسایی و برطرف‌ شد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اضافه کرد: آزمون‌هان ۲۴ عنوان درس دانشگاه علمی کاربردی از سال تحصیلی جدید متمرکز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: براین اساس عنوان درس‌ها و منابعی که آزمون متمرکز دارند، اطلاع رسانی می‌شود.

محمدزاده ادامه داد: برای برگزاری آزمون‌های متمرکز درس‌های هدف ترم به ترم افزایش می‌یابند و درس‌های علمی نیز جزو برنامه است تا آزمون آن‌ها متمرکز برگزار شود.

وی افزود: دانشگاه‌های علمی کاربردی از محل درآمدها و شهریه‌های پرداختی دانشجویان اداره می‌شود.

محمدزاده با بیان اینکه دانشگاه جامع از طریق دولت لایحه‌ای به مجلس شورای اسلامی در خصوص اختصاص اعتبار سالانه به این دانشگاه ارائه داد، تصریح کرد: با تحقق این مساله، زمینه کاهش شهریه‌های مراکز علمی کاربردی فراهم می‌شود.

به گفته وی، این لایحه در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تایید شد اما به علت مشکلات مالی ناشی از تحریم‌ها در سال ۹۷ اعتباری اختصاص نیافت.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: دانشگاه جامع همچنان پیگیر این لایحه است و انتظار می‌رود که نمایندگان مردم با کمک به تصویب آن به کاهش شهریه‌های مراکز علمی کاربردی کمک کنند.

۷۵ درصد دانش‌آموختگان مراکز آموزش عالی دانشگاه علمی کاربردی کشور جذب بازار کار می‌شوند و حال آنکه میزان اشتغال دانش‌آموختگان دیگر دانشگاه‌ها کمتر از این است.

۹۸۹۱/۶۱۰۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.