مهدی یحیایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۹ هزار و ۸۳۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی در این مدت به منظور رصد وضعیت بازار کالا و خدمات و به ویژه کالاهای اولویت دار و نظارت بر مراکز فعال تجاری و اقتصادی انجام شد.

وی بیان کرد: یک هزار و ۴۴۹ مورد تخلف مانند گرانفروشی، کم فروشی، فقدان درج قیمت، صادرنکردن صورتحساب، و تقلب، در این بازرسی های نظارتی ثبت شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: یک هزار و ۴۴۹ فقره پرونده تخلف به ارزش ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تشکیل و برای بررسی و صدور رای به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

وی تصریح کرد: صنف های میوه و تره بار، نانوایی، خشکبار، پوشاک، لوازم خانگی و فروشندگان قند و شکر، در صدر تخلف‌کنندگان قرار دارند.

وی با اشاره به تخلف ۱۱۰ میلیون ریالی سه واحد لبنی به علت گرانفروشی، اضافه کرد: چهار واحد فروش برنج که محصول ایرانی را با نمونه خارجی مخلوط می کردند، شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

یحیایی با اشاره به پیگیری تمام گزارش های واصله با بررسی ها و بازرسی ها، ادامه داد: ۸۶۸  گزارش مردمی به سامانه رسیدگی ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اعلام شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان یادآور شد: ۵۲ تیم بازرسی از واحدهای صنفی از ابتدای سال تا پایان تیر بازرسی انجام دادند.

تعداد کل واحدهای صنفی استان سمنان با احتساب مشاغل خانگی بیش از ۴۸ هزار واحد است، یعنی به ازای هر ۱۴ نفر یک واحد صنفی وجود دارد، این شاخص در کشور به ازای هر ۱۶ نفر یک واحد صنفی است.

۹۸۹۱/۶۱۰۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.