حمیدرضا حسینی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: در محل قربانگاههای استان سمنان یک گروه از کمیته امداد امام خمینی(ره)، تکنیسین ذبح و کارشناسان دامپزشکی حضور دارند تا ذبح دام به صورت بهداشتی انجام شود.
وی ادامه داد: دام زنده در محل قربانگاه برای خرید قربانی موجود است و مردم هم چنین میتوانند دام را برای ذبح به محل قربانگاه بیاورند.
به گفته حسینی، بعد از قربانی، دام ذبح شده با رعایت اصول بهداشتی برای انجام عملیات پوست کندن به کشتارگاه منتقل و زیر نظر کارشناسان دامپزشکی گوشت قربانی لاشه میشود.
وی ابراز داشت: افراد می توانند نذورات خود را بعد از لاشه شدن در کشتارگاه به کمیته امداد امام خمینی(ره) اهدا کنند یا با رعایت موارد بهداشتی دام را برای توزیع در محلهای مورد نظر خود تحویل بگیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه ذبح دام در قربانگاههای استان به صورت رایگان انجام میشود، تصریح کرد: ذبح دام براساس قوانین دامپزشکی در طول سال صرفا باید در کشتارگاهها انجام شود، اما در روز عید قربان به عنوان بزرگترین عید مسلمانان به صورت استثنا قربانی در قربانگاه و خارج از کشتارگاه انجام می شود.
وی یادآور شد: در سراسر استان سمنان ۱۵ گروه ۲ نفره ثابت و سیار در روز عید قربان برای نظارت بر روند قربانی و ذبح بهداشتی دام حضور دارند که از این تعداد هفت گروه ثابت و هشت گروه سیار هستند.
حسینی خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان سمنان با کمیته امداد امام خمینی(ره) برای ساماندهی عرضه نذورات مردم در عید قربان تفاهمنامه همکاری امضا کرده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ذبح دام توسط تکنسین دامپزشکی در روز عید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۲ بعدازظهر انجام میشود.
خیران میتوانند برای بهره مندی از خدمات بهداشتی و شرعی دامپزشکی در عید قربان با تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.
روز دوشنبه برابر بیست و یکم مرداد عید سعید قربان است و طبق رسم دیرینه در این روز مردم برای کمک به نیازمندان قربانی میکنند.
۷۳۴۲/۷۴۰۸