احسان عباسپور روز  دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: راه‌اندازی صنایع‌ تبدیلی تکمیل‌کننده زنجیره تولید برای رونق اقتصادی در بخش روستایی است که با حمایت‌های همه جانبه دولت این مهم در استان به میزان قابل توجهی محقق شده است.

وی تصریح کرد: یکی از چالش‌های اساسی در بخش روستایی استان سمنان مهاجرت است که در سال‌های گذشته دولت با ارائه تسهیلات و رفع مشکلات زیرساختی برای توقف این معضل قدم‌های جدی برداشته است.

مدیرتعاونی روستایی استان سمنان گفت: راه‌اندازی واحدهای کارگاهی برای رونق مشاغل خرد و خانگی یکی از محورهای تثبیت جمعیت در روستاها است که با برنامه‌ریزی اصولی می‌توان هر خانه را به کارخانه تبدیل کرد.

مدیر تعاونی روستایی استان سمنان ادامه داد: ۲ واحد تعاونی صنایع‌ کوچک خانگی با اعتبار یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال سال گذشته در استان سمنان بهره‌برداری شد.

عباسپور اضافه کرد: تعاونی پخت شیرینی خانگی با ایجاد اشتغال برای هشت نفر و هزینه اعتبار ۸۰۰ میلیون ریال در سال گذشته در شهرستان دامغان بهره‌برداری شد.

وی خاطر نشان کرد: همچنین یک واحد تعاونی صنایع‌کوچک خانگی در قالب تولید عصاره انواع گیاهان‌ دارویی با اعتبار ۶۵۰ میلیون ریال و هزینه اعتبار برای ۶ نفر در منطقه تویه و دروار دامغان در سال گذشته افتتاح شد.

مدیر تعاونی روستایی استان سمنان با بیان اینکه برای اجرای این ۲ طرح بیش از ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات در اختیار کارآفرینان قرار گرفت، گفت: توسعه جوامع‌ محلی و روستایی برای رونق کسب و کار در دستور کار قرار است.

۱۰۸ تعاونی و اتحادیه در چهار گروه تولیدی، روستایی، زنان و کشاورزی در استان سمنان فعال است.

در استان ۶ واحد کوچک صنایع خانگی در بخش تعاونی روستایی وجود دارد.

۷۳۳۹/۷۴۰۸/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.