استاندار سمنان معتقد است که پذیرش نظارت رسانه‌ها به خودی خود به کاهش فساد و آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمک می‌کند و از این رو این پذیرش خود می تواند یکی از مصادیق امربه معروف و نهی از منکر باشد.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، علیرضا آشناگر در شورای امر به معروف و نهی از منکر این استان اظهار کرد: اگر اجازه بدهیم که رسانه‌ها براساس قانون و با رعایت مصالح نظام و حفظ آبروی افراد به صورت عریان‌تری به فسادها ورود کنند،به‌تعبیری به کاهش منکر کمک کرده‌ایم.

وی با اذعان به اینکه امربه معروف و نهی از منکر هم دارای وجه سلبی و هم وجه ایجابی است ادامه داد: کارآمدترین و موثرترین شیوه در امربه معروف و نهی از منکر کار ایجابی و کار فرهنگی است. اگرچه کار سلبی نیز در جای خود نیز می‌تواند اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی اثرگذار کاری سخت و بطئی است افزود: کار سلبی وظیفه ما نیست بلکه وظیفه نیروی انتظامی و دستگاه‌های مسوول در این حوزه است و لذا شورای امربه معروف و نهی از منکر باید بر کار ایجابی و فرهنگی تمرکز بیشتری داشته باشد.

آشناگر با اشاره به هشدارهای رهبری معظم انقلاب در خصوص شبیخون فرهنگی در سال‌های گذشته گفت: دشمنان ما با بهره‌گیری از غول‌های رسانه‌ای و ابزار فرهنگی در این بخش آسیب‌هایی به کشور زدند اما متاسفانه ما در حوزه فرهنگی توفیقات کمتری داشتیم.آنها به مدد اصرار بر فعالیت در این بخش در کسترش منکر در جامعه ما موفقیت‌هایی داشتند اما ما در زمینه گسترش معروف آنگونه که باید توفیقات چشمگیری نداشته‌ یا کم‌داشته‌ایم.

وی از وجود دستگاه‌های موازی به مثابه یکی از آسیب‌های جدی کار فرهنگی در ایران نام برد و اضافه کرد: دستگاه‌های فرهنگی زیادی به منظور کار فرهنگی سالانه بودجه دولتی می‌گیرند اما متاسفانه دستاورد چندانی در این حوزه نداشتند.

استاندار سمنان با بیان اینکه جامعه امروز و به تبع آن انسان امروز پیچیدگی‌های زیادی دارد اظهار کرد: از همین رو نمی‌توان تنها به مدد یک روش به این حوزه ورود کرد بلکه باید با بهره‌گیری از ابزار مدرن به عملی شدن این دو فریضه کمک کرد.

وی با اشاره به لزوم مبارزه با فساد در جامعه به انتقاد از آنچه یاس‌آفرینی می‌نامید پرداخت و گفت: قاطبه مدیران در جمهوری اسلامی مدیرانی پاک‌دست، متعهد و مومن هستند اگرچه همچنان که در هر قشری خوب و بد وجود دارد در بین مدیران نیز ممکن است افراد سودجویی وجود داشته باشد و از همین رو است که قانونگذار دستگاه‌های نظارتی را ایجاد کرده است.

استاندار سمنان از فساد به عنوان یکی از دغدغه‌های جامعه امروز ایران نام برد و گفت: فساد تنها محدود به فساد مالی نیست بلکه فساد سیاسی، فساد اداری، استفاده از قدرت و اختیارات در راستای منافع فردی و گروهی و یا فساد اخلاقی و...نیز همه از مصادیق فسادند و باید به همه آنها پرداخته شود.

وی از شفاف‌کردن قوانین به عنوان یک راهکار برای مقابله با بخشی از انواع فساد در جامعه نام برد و گفت: بخش دیگری از فساد نیز با گسترش نظارت‌های قانونی و بخشی نیز با اعمال قانون و یا پذیرش نظارت عمومی رسانه‌ها و ...قابل حل است.

آشناگر بر لزوم کمک به امیدآفرینی و افزایش امید اجتماعی در جامعه تاکید و تصریح کرد: باید در گام نخست امید را در خود تقویت و بعد به گسترش شوق امید در جامعه کمک کنیم نه اینکه با یأس‌پراکنی در جامعه با عملیات پیچیده دشمن که غول‌های رسانه‌ای را به میدان آورده، همراه شویم.

وی با بیان اینکه دفاع از نظام و دولت به امیدآفرینی در جامعه کمک می‌کند گفت: متاسفانه برخی‌ها تحت‌تاثیر عملیات پیچیده تبلیغاتی دشمن قرار گرفته و همراه با آنها به تخریب دولت و نظام می‌پردازند.

وی با بیان اینکه امربه معروف و نهی از منکر با ایجاد ساختمان و اداره محقق نمی‌شود اضافه کرد: برای تحقق این فریضتین باید از دانشگاه‌ها، آموزش و پروش و نخبگان جامعه و...بهره بگیریم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.