مهدی صمیمان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بلایای طبیعی در سال های گذشته خسارت های جبران ناپذیری به بخش روستایی کشور وارد کرده و اجرای طرح توانمندسازی در کاهش خسارت و مقابله با بحران احتمالی در روستاهای استان ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از چالش های اساسی در اجرای طرح های آموزشی برای مقابله و مدیریت بحران پراکندگی روستاهای استان سمنان است که با همکاری جمعیت هلال احمر و افزایش نیروی متخصص برای اجرای طرح های آموزشی در تمام مناطق محروم و روستایی سمنان اقدام می شود.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان ادامه داد: بحث مدیریت بحران و نحوه مقابله با بلایای طبیعی همواره از دغدغه های مسئولان در جوامع محلی و روستایی است که با همکاری جمعیت هلال احمر این مشکل تا حدود زیادی برطرف می شود.
صمیمیان اضافه کرد: برای اجرای طرح های آموزشی مقابله با بحران در مناطق روستایی تفاهم نامه هایی با شهرداری ها و دهیاری ها در قالب فعالیت خانه های هلال احمر منعقد شده است.
وی تصریح کرد: سیاست گذاری برای توانمندسازی جوامع محلی با اجرای طرح های آموزشی و آشنا شدن روستاییان با اقدام های مقابله با بلایای طبیعی امکانپذیر است.
مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت: اجرای این طرح های آموزشی در ماه های آینده با تقویت مشارکت های مردمی در استان انجام می شود.
به گزارش ایرنا، سمنان دارای 308 روستای برخوردار از شورای اسلامی است و 257 روستای استان هم دهیاری دارد.
7339/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.