مهدی اسکندری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال 97 هزینه پوشش بیمه واحدهای مسکونی در حدود 274 هزار ریال تا تعهد و پوشش بیمه 500 میلیون ریال بود، اما استقبال روستائیان از پوشش بیمه ای مناسب نبود.
وی ادامه داد: دولت الزام بیمه خانه های روستایی را در سال 1394 به استان ها ابلاغ کرد اما از آن زمان تاکنون نفوذ بیمه در خانواده ها در زمینه واحد مسکونی افزایش چشمگیر نداشته است.
وی ، نبود آموزش، احساس بی نیازی نسبت به پوشش بیمه ای و نبود حساسیت دستگاه های نظارتی و حاکمیتی و ضعف نگاه مدیریتی دهیاری ها، بخشداری ها، فرمانداری ها را عامل پایین بودن آمار پوشش بیمه ای واحدهای مسکونی دراستان سمنان عنوان کرد.
اسکندری یادآور شد: سال 97 نشست های توجیهی با حضور مدیر کل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان، فرمانداری ها و دهیاری ها برای ترویج بیمه انجام شد، اما تنها چهار روستای مومن آباد در سرخه، خیرآباد در سمنان، محمد آباد در میامی و چشمه نادری در گرمسار اقدام به بیمه خانه های روستایی کردند.
وی، میزان رشد و نفوذ بیمه در خانواده ها را یکی از عوامل توسعه یافتگی کشور مطرح و اضافه کرد: پوشش بیمه ای مانع از ایجاد شرایط بحرانی بعد از وقوع حوادث طبیعی می شود.
اسکندری خاطرنشان کرد: در یک سال حدود 20 تا 22 هزار نفر در جاده ها کشته می شوند اما به دلیل پوشش بیمه ای بحرانی در کشور ایجاد نمی شود، اما وقوع سیل به دلیل فقدان پوشش بیمه ای موجب بروز خسارت می شود.
مدیرکل بیمه ایران استان سمنان اظهار داشت: توجیه و اطلاع رسانی به مردم نقش موثر در استقبال مردم از اخذ پوشش بیمه ای دارد و رسانه های جمعی مانند رادیو و تلویزیون نقش مهم و موثری در ترویج فرهنگ بیمه و ایجاد حساسیت به این مقوله مهم در جامعه دارند.
به گزارش ایرنا، از 19 شهر استان سمنان 15 شهر دارای جمعیت کمتر از 25 هزار نفر است و از مجموع 400 روستای سمنان بیش از 284 روستا بالای 20 خانوار جمعیت دارد که تنها واحدهای مسکونی چهار روستا بیمه است.
7342/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.