در این مطلب آمده است: اواخر مهرماه سال گذشته بود که زمزمه‌های اتمام دوره استانداری محمدرضا خباز رنگ و بوی قطعیت گرفت. در همان ایام گزینه‌هایی برای به دست گرفتن سکان استانداری سمنان مطرح شدند. در این میان اختلافاتی نیز میان برخی از نمایندگان مجلس ایجاد شده بود؛ چنان‌که ابوالفضل حسن‌بیگی از رویه و روش یکی از نمایندگان استان برای اعمال فشار در تعیین گزینه مدنظر خود برای استانداری سمنان انتقاد کرده بود.
کم‌تر از دو ماه و نیم بعد حرف و حدیث‌ها پیرامون انتخاب استاندار جدید به پایان رسید و سیدشهاب‌الدین چاوشی با رأی هیأت وزیران جای خباز را در استان سمنان گرفت؛ فردی که در کارنامه‌اش قائم مقامی رئیس ثبت احوال کشور، فرمانداری شمیران و مسئولیت هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان سازمان‌های دولتی به چشم می‌خورد. وی دو سال نیز به عنوان استاد علوم سیاسی در مراکز تربیت معلم استان‌های آذربایجان شرقی و بوشهر فعالیت کرده بود. چاوشی از همان اوان مسئولیت بر مسأله مهم «رضایت مردم» تأکید می‌کرد و خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی می‌گفت:«نباید بگذارید مردم از حکومت فاصله بگیرند و باید به هر نحو ممکن رضایت آن‌ها را جلب کنید.» او در سخن، به مسأله توسعه معادن و نیز توسعه سرمایه‌گذاری در استان تأکید می‌کرد اما در دوره مدیریتی وی، به نسبت دیگر دوره‌ها، اتفاقات چشم‌گیری در حوزه معادن و سرمایه‌گذاری رخ نداد.
انقلاب اداری و رساندن آمار بیکاری به صفر نیز از دیگر شعارهای چاوشی بود که آن را بارها و در جلسات گوناگون مطرح کرده بود اما سرانجام اتفاق ویژه‌ای برای تحقق این شعارها رخ نداد. بخت با چاوشی یار نبود و در میانه راه، قانون منع بکارگیری بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی تصویب شد. از واپسین روزهای شهریورماه امسال، نام چاوشی به عنوان یکی از استانداران مشمول طرح عدم بکارگیری بازنشستگان در فهرست‌های منتشرشده در برخی رسانه‌ها به چشم می‌خورد و اندک‌اندک رسما اعلام شد که چاوشی بازنشسته به ناچار باید با این سمت خداحافظی کند.
پس از چاوشی، نام‌هایی به طور غیررسمی در فهرست گزینه‌های استانداری سمنان قرار گرفتند. محمدرضا صالحی استاندار پیشین خراسان شمالی از جمله افرادی بود که گمان استانداری وی می‌رفت. صالحیِ 60 ساله حتی طی گفتگویی با یکی از رسانه‌های محلی سمنان برنامه‌های خود را نیز اعلام کرده بود. از طرفی در برهه‌ای احتمال استانداری سعید ناجی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری سمنان قوت گرفت تا آن‌جا که برخی عجولانه تبریک گفتن به وی را نیز آغاز کردند!
واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور البته در یک اظهارنظر غیررسمی در جمع خبرنگاران استان سمنان اعلام کرده بود که یک استاندار اقتصادی برای سمنان انتخاب خواهد شد اما بر خلاف بسیاری از گمانه‌زنی‌ها هیأت وزیران در جلسه روز چهارشنبه، بیست و یکم آذرماه، علیرضا آشناگر معاون سیاسی استانداری قزوین را به عنوان استاندار جدید سمنان برگزید تا سمنان پس از یک استاندار تُرک، یک استاندار لر را تجربه کند؛ فردی که به لحاظ سنی دست کمی از چاوشی ندارد! او که متولد 1338 است، از 20 سالگی به استخدام وزارت کشور درآمده و با این وجود هنوز بازنشسته نشده است. همین امر در بدو اعلام انتخاب وی به عنوان استاندار سمنان حاشیه‌هایی را در فضای مجازی به راه انداخت. سرپرستی استانداری کردستان، معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کردستان، فرمانداری ساوه، نهاوند و کوهدشت و همچنین معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین از جمله سوابق خدمتی آشناگر عنوان شده است.
رئیس‌جمهور در جلسه‌ای که به انتخاب آشناگر و دو استاندار دیگر منجر شد، تأکید کرده بود که استانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت و نظام باید در راستای سیاست اعتدالی دولت، با اولویت شایسته‌گزینی از تمامی نیروهای متخصص و بااستعداد با هر ایده و سلیقه‌ای در پیشبرد فعالیت‌های اجرایی استان‌ها بهره بگیرند. روحانی به طور خاص با خطاب قرار دادن علیرضا آشناگر، از وی درخواست کرد که در راستای رفع مشکلات مردم فعالیت کند.
7339/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.