علی اصغر جمعه ای روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در سمنان تاکنون 40 روستای هدف گردشگری شناسایی شده است که برای گردشگرپذیر کردن این مناطق توجه به زیرساخت اجتناب ناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: ساخت اقامتگاه، هتل و همچنین بازسازی جاده های دسترسی و تکریم گردشگر، از جمله راهکارهای موثر برای توسعه و رونق بخش گردشگری در مناطق کمتر برخوردار استان سمنان است.
جمعه ای ادامه داد: ظرفیت سمنان با برخورداری از صدها آثار تاریخی و قرار گرفتن بیش از 600 کیلومتر از جاده شرق به غرب کشور برای توسعه اقتصادی، بسیار بی نظیر است که باید نهادهای مربوط برای جذب گردشگر با ترمیم زیرساخت ها در این بخش گام های موثری بردارند.
رئیس اتاق بازرگانی سمنان اضافه کرد: سمنان به عنوان استان نوظهور در صنعت گردشگری باید به مردم معرفی شود و با ساخت چندین اقامتگاه بوم گردی و واگذاری بناهای تاریخی قابل مرمت به بخش خصوصی، می توان اقدامات مهمی برای رفع چالش بیکاری در استان انجام داد.
جمعه ای گفت: بخش گردشگری استان سمنان ظرفیت اشتغالزایی برای بیش از 100 هزار نفر را دارد و با توجه به تردد سالانه 20 میلیون مسافر از محورهای استان می توان با اتخاذ تدابیری این منطقه کشور را علاوه بر معبر به مقصد گردشگری تبدیل کرد.
رئیس اتاق بازرگانی سمنان افزود: معرفی ظرفیت های گردشگری استان به فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری بخش خصوصی راهکاری مهم و اساسی برای رونق این بخش از اقتصاد استان است.
تقویت زیرساخت های اقامتی حوزه گردشگری و شعار تبدیل سمنان از معبر به مقصد گردشگری از اهداف استان سمنان برای تقویت و توسعه گردشگری و افزایش اشتغال در این بخش است به طوری که در 2 سال گذشته 26 اقامتگاه بوم گردی و چند هتل در استان گشایش یافته است و اکنون تعداد قابل توجهی اقامتگاه بوم‌گردی و چند هتل در شهرستان های مختلف در حال دریافت مجوز فعالیت و ساخت است.
استان سمنان دارای بیش از یک هزار و 147 اثر تاریخی شناسایی شده و تاکنون 718 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
7339/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.